RONDE VAN PICARDIE
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Tour de l`Oise
1936   Marcel Blanchon (fra)   Robert Renonce (fra)   Bernard Masson (fra)  
1937   Gaston Grimbert (fra)   Auguste Mallet (fra)   Max Harmand (bel)  
1938   Lucien Le Guevel (fra)   Robert Goujon (fra)   Fabien Galateau (fra)  
1939   Andre Desmoulins (fra)   Alois Delchambre (bel)   Robert Godard (fra)  
1950   Raymond Haegel (fra)   Simon Hyz (fra)   Jean Mage (fra)  
1951   Pierre Lagrange (fra)   Georges Monier (fra)   Serge Kreher (fra)  
1952   Pierre Komor (fra)   Gilbert Loof (fra)   Dave Bedwell (gbr)  
Ronde van Picardie
1953   Louis Caput (fra)   Roger Hassenforder (fra)   Gilbert Scodeller (fra)  
1954   André Darrigade (fra)   Pierre Gaudot (fra)   Attilio Redolfi (fra)  
1955   Leon Van Daele (bel)   Georges Meunier (fra)   Jacques Schoubben (bel)  
1956   Gilbert Scodeller (fra)   Jacques Schoubben (bel)   Jean-Marie Cieleska (fra)  
1957   Serge Blusson (fra)   Norbert Kerckhove (bel)   Raymond Impanis (bel)  
1958   Frans Schoubben (bel)   Seamus Elliott (irl)   Pierre Everaert (fra)  
1959   Frans Schoubben (bel)   Pierre Machiels (bel)   Raymond Plaza (fra)  
1960   Raymond Elena (fra)   Rene Grossier (fra)   Jean Le Lan (fra)  
1961   Michel Stolker (ned)   Ab Geldermans (ned)   Frans Schoubben (bel)  
1962   Willy Bocklant (bel)   Michel Stolker (ned)   Piet Rentmeester (ned)  
1963   Bas Maliepaard (ned)   Walter Boucquet (bel)   Francois Hamon (fra)  
1964   Cees Lute (ned)   Bernard Vandekerckhove (bel)   André Foucher (fra)  
1965   Jean Stablinski (fra)   Georges Van Coningsloo (bel)   Jean Graczyk (fra)  
Tour de l`Oise
1966   Hubert Niel (fra)   Jean-Claude Lefebvre (fra)   Barry Hoban (gbr)  
1967   Peter Glemser (ger)   Guy Ignolin (fra)   Jose Samyn (fra)  
1968   Walter Boucquet (bel)   Barry Hoban (gbr)   Leopold Van Den Neste (bel)  
1969   Jose Samyn (fra)   Willy Planckaert (bel)   Bernard Guyot (fra)  
1970   Frans Verbeeck (bel)   Leo Duyndam (ned)   Davide Boifava (ita)  
1971   Andre Dierickx (bel)   Barry Hoban (gbr)   Roland Berland (fra)  
1972   Cyrille Guimard (fra)   Jose Catieau (fra)   Alain Santy (fra)  
1973   Alain Santy (fra)   Michel Perin (fra)   Daniel Rebillard (fra)  
1974   Robert Mintkiewicz (fra)   Jean-Jacques Fussien (fra)   Maurice Dury (bel)  
1975   Dietrich Thurau (ger)   Gerrie Knetemann (ned)   Willy Teirlinck (bel)  
1976   Emiel Gijsemans (bel)   Regis Delepine (fra)   Jean Chassang (fra)  
1977   Willy Teirlinck (bel)   Willem Peeters (bel)   Emiel Gijsemans (bel)  
1978   Willy Teirlinck (bel)   Jacques Bossis (fra)   Dominique Sanders (fra)  
1979   Bernard Hinault (fra)   Yvon Bertin (fra)   Jean Chassang (fra)  
1980   Patrick Bonnet (fra)   Jean-Rene Bernaudeau (fra)   Jean-Francois Pescheux (fra)  
1981   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Patrick Bonnet (fra)   Marc Madiot (fra)  
1982   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)   Etienne De Wilde (bel)  
1983   Pascal Jules (fra)   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Etienne De Wilde (bel)  
1984   Alan Peiper (aus)   Stephen Roche (irl)   Nico Emonds (bel)  
1985   Josef Lieckens (bel)   Francis Castaing (fra)   Pascal Jules (fra)  
1986   Gilbert Duclos-Lassalle (fra)   Michel Vermote (bel)   Eric McKenzie (nzl)  
1987   Jelle Nijdam (ned)   Jos Lammertink (ned)   Steve Bauer (can)  
1988   Steve Bauer (can)   Juerg Brueggmann (sui)   Jan Goessens (bel)  
1989   Andreas Kappes (ger)   Jelle Nijdam (ned)   Mathieu Hermans (ned)  
1990   Hendrik Redant (bel)   Ralph Moorman (ned)   Eddy Schurer (ned)  
1991   Wilfried Nelissen (bel)   Thierry Marie (fra)   Francis Moreau (fra)  
1992   Thierry Marie (fra)   Luc Leblanc (fra)   Miguel Indurain Larraya (esp)  
1993   Frederic Moncassin (fra)   Eddy Seigneur (fra)   Edwig Van Hooydonck (bel)  
1994   Miguel Indurain Larraya (esp)   Eddy Seigneur (fra)   Emmanuel Magnien (fra)  
1995   Jelle Nijdam (ned)   Chris Boardman (gbr)   Jacky Durand (fra)  
1996   Philippe Gaumont (fra)   Laurent Desbiens (fra)   Chris Boardman (gbr)  
1998   Alexandre Vinokourov (kaz)   Lauri Aus (est)   Frederic Gabriel (fra)  
1999   Jaan Kirsipuu (est)   Marc Streel (bel)   Marco Milesi (ita)  
Ronde van de Oise en Picardie
2000   Michael Sandstød (den)   Martin Rittsel (swe)   Jorgen-Bo Petersen (den)  
2001   Olivier Asmaker (fra)   Arvis Piziks (lat)   Linas Balciunas (ltu)  
Ronde van Picardie
2002   Michael Sandstød (den)   Jacky Durand (fra)   Olivier Asmaker (fra)  
2003   David Millar (gbr)   Juan Carlos Dominguez Dominguez (esp)   Bradley McGee (aus)  
2004   Tom Boonen (bel)   Jimmy Casper (fra)   Stefan Van Dijk (ned)  
2005   Janek Tombak (est)   Ludovic Auger (fra)   Mikhaylo Khalilov (ukr)  
2006   Jimmy Casper (fra)   Cédric Hervé (fra)   Jimmy Engoulvent (fra)  
2007   Robert Hunter (rsa)   Janek Tombak (est)   Alessandro Proni (ita)  
2008   Sébastien Chavanel (fra)   Jean Eudes Demaret (fra)   Martin Elmiger (sui)  
2009   Lieuwe Westra (ned)   Romain Feillu (fra)   Jimmy Casper (fra)  
2010   Ben Swift (gbr)   Koldo Fernandez De Larrea (esp)   Allan Davis (aus)  
2011   Romain Feillu (fra)   Kenny Dehaes (bel)   Filippo Pozzato (ita)  
2012   John Degenkolb (ger)   Kenny Van Hummel (ned)   Leonardo Fabio Duque (col)  
2013   Marcel Kittel (ger)   Bryan Coquard (fra)   Kenny Van Hummel (ned)  
2014   Arnaud Démare (fra)   Ramon Sinkeldam (ned)   Bryan Coquard (fra)  
2015   Kris Boeckmans (bel)   Andrea Guardini (ita)   Evaldas Siskevicius (ltu)  
2016   Nacer Bouhanni (fra)   Sondre Holst Enger (nor)   Kenny Dehaes (bel)  
Tour de l`Oise
2017   Flavien Dassonville (fra)   Arnaud Gérard (fra)   Rasmus Christian Quaade (den)  
2018   Henrik Evensen (nor)   Fred Wright (gbr)   Josef Cerny (cze)  

2 victories: Louis Caput (fra), Gilbert Duclos-Lassalle (fra), Jelle Nijdam (ned), Michael Sandstød (den), Frans Schoubben (bel), Jean Stablinski (fra), Willy Teirlinck (bel)