NC BELARUS ITT
 
 Belarus
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Alexandre Choupikov (blr)   Pavel Kavetzky (blr)   Yauheni Seniushkin (blr)  
1998   Alexandre Choupikov (blr)   Igor Grimkov (blr)   Alexander Kazlou (blr)  
1999   Viktor Rapinski (blr)   Andrej Voinau (blr)   Vasil Kiryienka (blr)  
2000   Viktor Rapinski (blr)   Vasil Kiryienka (blr)   Dmitry Aulasenka (blr)  
2001   Viktor Rapinski (blr)   Vasil Kiryienka (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)  
2002   Vasil Kiryienka (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)  
2003   Yauheni Sobal (blr)   Dmitry Aulasenka (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)  
2005   Vasil Kiryienka (blr)   Viktor Rapinski (blr)   Vladimir Autka (blr)  
2006   Vasil Kiryienka (blr)   Viktor Rapinski (blr)   Vladimir Autka (blr)  
2007   Andrej Kunitski (blr)   Branislau Samoilau (blr)   Vasil Kiryienka (blr)  
2008   Andrej Kunitski (blr)   Vasil Kiryienka (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)  
2009   Branislau Samoilau (blr)   Andrei Krasilnikau (blr)   Siarhei Novikau (blr)  
2010   Branislau Samoilau (blr)   Andrei Krasilnikau (blr)   Siarhei Novikau (blr)  
2011   Kanstantin Siutsou (blr)   Ilia Koshevoy (blr)   Andrei Holubeu (blr)  
2012   Branislau Samoilau (blr)   Andrei Krasilnikau (blr)   Stanislau Bazhkou (blr)  
2013   Kanstantin Siutsou (blr)   Andrei Krasilnikau (blr)   Branislau Samoilau (blr)  
2014   Kanstantin Siutsou (blr)   Siarhei Papok (blr)   Branislau Samoilau (blr)  
2015   Vasil Kiryienka (blr)   Branislau Samoilau (blr)   Aleh Ahiyevich (blr)  
2016   Kanstantin Siutsou (blr)   Branislau Samoilau (blr)   Aleh Ahiyevich (blr)  
2017   Stanislau Bazhkou (blr)   Anton Muzychkin (blr)   Yauheni Sobal (blr)  
2018   Vasil Kiryienka (blr)   Branislau Samoilau (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)  

5 victories: Vasil Kiryienka (blr)
4 victories: Kanstantin Siutsou (blr)
3 victories: Viktor Rapinski (blr), Branislau Samoilau (blr)
2 victories: Alexandre Choupikov (blr), Andrej Kunitski (blr)