GP ETIENNE DE WILDE
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1992   Gilbert Kaes (bel)   Gunther Verhasselt (bel)   Marnix Van Impe (bel)  
1993   Nico Vandenabeele (bel)   Marc Bracke (bel)   Patrick Cocquyt (bel)  
1994   Kristof De Wilde (bel)   Patrick Cocquyt (bel)   Franky Leyseele (bel)  
1995   Raimondas Rumsas (ltu)   Saulius Ruskys (ltu)   Anton Chantyr (rus)  
1996   Steven Verheyen (bel)   Rudy De Vijlder (bel)   Danny Baeyens (bel)  
1997   Gino De Weirdt (bel)   Pascal Elaut (bel)   Vadim Volar (rus)  
1998   Peter Schoonjans (bel)   Steven Dechamps (bel)   Rudy De Vijlder (bel)  
1999   Danny Van Der Massen (bel)   Jan Claes (bel)   Scott Suckling (aus)  
2000   Gino De Weirdt (bel)   Jan Claes (bel)   Tom Boonen (bel)  
2001   Nico Mestdach (bel)   Kurt Eeckhout (bel)   Jan Schilder (ned)  
2002   Gino De Weirdt (bel)   Kurt Eeckhout (bel)   Frederik Broche (bel)  
2003   Chris Deckers (bel)   Jeroen Boelen (ned)   Mathieu Heijboer (ned)  
2004   Darius Strole (ltu)   Erwin Vervecken (bel)   Bart Heirewegh (bel)  
2005   Jan Verstraeten (bel)   Tom De Meyer (bel)   Geoffrey Demeyere (bel)  
2006   Geoffrey Demeyere (bel)   Michel Van Haecke (bel)   Jan Verstraeten (bel)  
2007   Nico Kuypers (bel)   Niels Albert (bel)   Steven Van Vooren (bel)  
2008   Hayden Roulston (nzl)   Bjorn Coomans (bel)   Davy Commeyne (bel)  
2009   Nicky Verdaasdonk (ned)   Karel Baten (bel)   Hamish Robert Haynes (gbr)  
2010   Gunter Sterck (bel)   Jo Maes (bel)   Tom Willems (bel)  
2011   Bart Vanspeybroeck (bel)   David Geldhof (bel)   Seppe Odeyn (bel)  
2012   Olivier Pardini (bel)   Kess Heytens (bel)   David Geldhof (bel)  
2014   Mathias Van Holderbeke (bel)   Benjamin Verraes (bel)   Oliver Naesen (bel)  
2015   Tim Merlier (bel)   Alexander Geuens (bel)   Glenn Rotty (bel)  
2016   Robbe Ghys (bel)   Alexander Maes (bel)   Jelle Mannaerts (bel)  
2017   Stijn De Bock (bel)   Jelle Mannaerts (bel)   Jelle Cant (bel)  
2018   Robby Cobbaert (bel)   Alexander Maes (bel)   Nico Verhoeven (bel)  

3 victories: Gino De Weirdt (bel)