NC SOUTH AFRICA
 
 South Africa
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Anke Moore (Erlank) (rsa)   Erica Green (rsa)  
1998   Anriette Schoeman (rsa)   Magdalena Day (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)  
1999   Ronel Van Wyk (rsa)   Rebecca Stamp (rsa)   Tracey Jordaan (rsa)  
2000   Anriette Schoeman (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)   Annelise Stander (rsa)  
2001   Anriette Schoeman (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)   Dalena Nel (rsa)  
2002   Anriette Schoeman (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)   Thea Barkhuizen (rsa)  
2003   Anriette Schoeman (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)   Altie Pienaar (rsa)  
2004   Anriette Schoeman (rsa)   Ronel Van Wyk (rsa)   Chrissie Viljoen (rsa)  
2005   Ronel Van Wyk (rsa)   Anriette Schoeman (rsa)   Anke Moore (Erlank) (rsa)  
2006   Anriette Schoeman (rsa)   Marissa Stander (Van Der Merwe) (rsa)   Liezl Weideman (rsa)  
2007   Ronel Van Wyk (rsa)   Marissa Stander (Van Der Merwe) (rsa)   Anriette Schoeman (rsa)  
2008   Cherise Stander (Taylor) (rsa)   Robyn De Groot (rsa)   Elzette Visagie (rsa)  
2009   Lynette Burger (rsa)   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Cherise Stander (Taylor) (rsa)  
2010   Cherise Stander (Taylor) (rsa)   Anriette Schoeman (rsa)  
2011   Marissa Stander (Van Der Merwe) (rsa)   Robyn De Groot (rsa)   Cherise Stander (Taylor) (rsa)  
2012   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Lise Olivier (rsa)   Joanna Van De Winkel (Hotchkiss) (rsa)  
2013   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Sharon Laws (gbr)   An-Li Kachelhoffer (Pretorius) (rsa)  
2014   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   Cherise Stander (Taylor) (rsa)   Heidi Dalton (rsa)  
2015   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)   An-Li Kachelhoffer (Pretorius) (rsa)   Lynette Burger (rsa)  
2016   An-Li Kachelhoffer (Pretorius) (rsa)   Lise Olivier (rsa)   Anriette Schoeman (rsa)  
2017   Heidi Dalton (rsa)   An-Li Kachelhoffer (Pretorius) (rsa)   Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)  
2018   Carla Oberholzer (Van Der Merwe) (rsa)   Maroesjka Matthee (rsa)   Lynette Burger (rsa)  

7 victories: Anriette Schoeman (rsa)
4 victories: Ashleigh Moolman-Pasio (rsa)
3 victories: Ronel Van Wyk (rsa)
2 victories: Cherise Stander (Taylor) (rsa)