NC BELARUS
 
 Belarus
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Tatiana Makeyeva (blr)   Veronika Sharametsyeva (blr)   Oksana Zviagintseva (blr)  
2000   Tatiana Makeyeva (blr)   Volha Koushniarevich (blr)   Valiantsina Vaulchok (blr)  
2001   Tatiana Makeyeva (blr)   Volha Hayeva (blr)   Volha Koushniarevich (blr)  
2002   Volha Hayeva (blr)   Veronika Sharametsyeva (blr)   Yulia Cherepan (blr)  
2003   Volha Hayeva (blr)   Tatsiana Sharakova (blr)   Tatiana Makeyeva (blr)  
2004   Volha Hayeva (blr)   Tatsiana Sharakova (blr)   Maria Halan (blr)  
2005   Tatsiana Sharakova (blr)   Alena Hetsman (blr)   Veranika Vyrastka (blr)  
2006   Alena Hetsman (blr)   Veronika Sharametsyeva (blr)   Hanna Subota (blr)  
2007   Tatsiana Sharakova (blr)   Aksana Papko (blr)   Alena Amialyusik (blr)  
2008   Ekatseryna Sharakova (blr)   Zinaida Stahurskaya (blr)   Irina Asavets (blr)  
2009   Tatsiana Sharakova (blr)   Oksana Popko (blr)   Elenka Sitsko (blr)  
2010   Aksana Papko (blr)   Alena Amialyusik (blr)   Iryna Kryuchkova (blr)  
2011   Alena Amialyusik (blr)   Tatsiana Sharakova (blr)   Elenka Sitsko (blr)  
2012   Tatsiana Sharakova (blr)   Svetlana Stahurskaia (blr)   Alena Amialyusik (blr)  
2013   Alena Amialyusik (blr)   Marina Shmayankova (blr)   Ksenia Tuhai (blr)  
2014   Alena Amialyusik (blr)   Elenka Sitsko (blr)   Ksenia Tuhai (blr)  
2015   Alena Amialyusik (blr)   Tatsiana Sharakova (blr)   Volha Masiukovich-Antonava (blr)  
2016   Tatsiana Sharakova (blr)   Ksenia Tuhai (blr)   Polina Pivovarova (blr)  
2017   Tatsiana Sharakova (blr)   Hanna Tserah (blr)   Ina Savenka (blr)  
2018   Alena Amialyusik (blr)   Taisa Naskovich (blr)   Hanna Tserah (blr)  

6 victories: Tatsiana Sharakova (blr)
5 victories: Alena Amialyusik (blr)
3 victories: Volha Hayeva (blr), Tatiana Makeyeva (blr)