TOUR D`ALGERIE
 
 Algeria
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1949   Hilaire Couvreur (bel)   Roger Dequenne (fra)   Ward Van Dijck (bel)  
1950   Hilaire Couvreur (bel)   Angelo Menon (ita)   Alex Close (bel)  
1951   AndrĂ© Rosseel (bel)   Maurice Quentin (fra)   Robert Varnajo (fra)  
1952   Vincent Vitetta (fra)   Jean Dotto (fra)   Georges Meunier (fra)  
1953   Germain Derycke (bel)   Raymond Impanis (bel)   Maurice Neyt (bel)  
2001   Mohamed Abdel Fattah (egy)   Amer El Nady (egy)   Ahmed Mohamed Khaled (egy)  
2011   Azzedine Lagab (alg)   Adil Jelloul (mar)   Natnael Teweldemedhin Berhane (eri)  
2012   Natnael Teweldemedhin Berhane (eri)   Adil Jelloul (mar)   Joaquin Sobrino Martinez (esp)  
2013   Victor De La Parte Gonzalez (esp)   [DSQ] Mustafa Sayar (tur)   Stefan Schumacher (ger)  
2014   Mekseb Abraha Debesay (eri)   Devid Tintori (ita)   Yeung Ying Hon Ronald (hkg)  
2018   Azzedine Lagab (alg)   Abderrahmane Mansouri (alg)   Gabriel Reguero Corral (esp)  

2 victories: Hilaire Couvreur (bel), Azzedine Lagab (alg)