PWZ ZUIDENVELD TOUR
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
PWZ Zuidenveld Tour
1992   Jeroen Blijlevens (ned)   David Veenendaal (ned)   Tonnie Teuben (ned)  
1993   Erik Van Der Heide (ned)   Marcel Vegt (ned)   Danny Stam (ned)  
1994   Jan De Leeuw (ned)   Lex Nederlof (ned)   Ronald Withag (ned)  
1995   Steven De Jongh (ned)   Jeroen Slagter (ned)   Arjan Vinke (ned)  
1996   Michael Van Der Wolf (ned)   Rudi Kemna (ned)   Herold Dat (ned)  
1997   Sander Olijve (ned)   Rudi Kemna (ned)   Martin Van Steen (ned)  
1998   Bart Boom (ned)   Ronald Mutsaars (ned)   Herman Fledderus (ned)  
1999   Marc Ter Schure (ned)   Andre Van De Reep (ned)   Bjorn Vonk (ned)  
2000   Bobbie Traksel (ned)   Gerben Van De Reep (ned)   Herold Dat (ned)  
2001   Edwin Dunning (ned)   Julien Smink (ned)   Wally Buurstede (ned)  
2002   Angelo Van Melis (ned)   Marcel Luppes (ned)   Arno Wallaard (ned)  
2003   Pascal Hermes (ned)   Marcel Luppes (ned)   Jos Pronk (ned)  
2004   Peter Van Agtmaal (ned)   Peter Schep (ned)   Peter Olde Dubbelink (ned)  
2005   Bart Boom (ned)   Jos Lucassen (ned)   Raynold Smith (rsa)  
2006   Jos Harms (ned)   Wim Stroetinga (ned)   Marco Bos (ned)  
2007   Marco Bos (ned)   Marc Hester Hansen (den)   Martijn Lust (ned)  
2008   Marco Bos (ned)   Bert-Jan Lindeman (ned)   Joost Spring In `t Veld (ned)  
2009   Marcel Beima (ned)   Jasper Lenferink (ned)   Martijn Verschoor (ned)  
2010   Peter Schulting (ned)   Glenn Clermonts (ned)   Bert-Jan Lindeman (ned)  
2011   Bert-Jan Lindeman (ned)   Jos Harms (ned)   Niels De Blaauw (ned)  
2012   Maurits Lammertink (ned)   Dries Hollanders (bel)   Bart Van Haaren (ned)  
2013   Jeff Vermeulen (ned)   Niko Eeckhout (bel)   Grischa Janorschke (ger)  
2014   Wim Stroetinga (ned)   Phil Bauhaus (ger)   Dylan Groenewegen (ned)  
Zuid-Oost Drenthe Classic
2015   Jeff Vermeulen (ned)   Wim Stroetinga (ned)   Nicolai Brøchner Nielsen (den)  
2016   Elmar Reinders (ned)   Taco Van Der Hoorn (ned)   Yoeri Havik (ned)  
2017   Rick Ottema (ned)   Joey Van Rhee (ned)   Stef Krul (ned)  
PWZ Zuidenveld Tour
2018   Stef Krul (ned)   Maarten Van Trijp (ned)   Aksel Nömmela (est)  

2 victories: Bart Boom (ned), Marco Bos (ned), Jeff Vermeulen (ned)