OMLOOP VAN HET WAASLAND
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1965   Martin Van Ginneken (ned)   Willy Van Den Berghen (bel)   Jo De Haan (ned)  
1966   Rik Wouters (ned)   Frans Melckenbeeck (bel)   Julien Haelterman (bel)  
1967   Martin Van Den Bossche (bel)   Roger Blockx (bel)   Bruno Janssens (bel)  
1968   Jos Boons (bel)   Etienne Buysse (bel)   Hugo Hellemans (bel)  
1969   Jean-Claude Genty (fra)   Julien De Locht (bel)   Eric De Vlaeminck (bel)  
1970   Etienne Antheunis (bel)   Ronny Van De Vijver (bel)   Daniel Vanryckeghem (bel)  
1971   Walter Planckaert (bel)   Fernand Hermie (bel)   Eddy Goossens (bel)  
1972   Luc Van Goidsenhoven (bel)   Daniel Verplancke (bel)   Andre Doyen (bel)  
1973   Gerben Karstens (ned)   Jean-Claude Meunier (fra)   Gustaaf Van Gossum (bel)  
1974   Tino Tabak (ned)   Gerrie Knetemann (ned)   Jose De Cauwer (bel)  
1975   Serge Vandaele (bel)   Eddy Verstraeten (bel)   Rene Dillen (bel)  
1976   Eddy Verstraeten (bel)   Andre Doyen (bel)   Jean Van Der Stappen (bel)  
1977   Marc Renier (bel)   Marc Meernhout (bel)   Herman Vrijders (bel)  
1978   Frans Van Looy (bel)   Walter Planckaert (bel)   Eric Van De Wiele (bel)  
1979   Johnny Denul (bel)   Leo Van Thielen (bel)   William Tackaert (bel)  
1980   Willem Peeters (bel)   Emiel Gijsemans (bel)   Carlos Cuyle (bel)  
1981   Patrick Versluys (bel)   Willy Teirlinck (bel)   Jos Van De Poel (bel)  
1982   Johnny Denul (bel)   Walter Schoonjans (bel)   Jan Bogaert (bel)  
1983   Alain Van Hoornweder (bel)   Hans Langerijs (ned)   Benjamin Vermeulen (bel)  
1984   Yvan Lamote (bel)   William Tackaert (bel)   Joachim Schlaphoff (ger)  
1985   William Tackaert (bel)   Dirk Heirweg (bel)   Patrick Deneut (bel)  
1986   Frank Verleyen (bel)   Dirk Clarysse (bel)   Wim Arras (bel)  
1987   Frank Pirard (ned)   Søren Lilholt (den)   Peter Pieters (ned)  
1988   Erik Breukink (ned)   Johan Capiot (bel)   Werner Devos (bel)  
1989   Frank Pirard (ned)   Jan Bogaert (bel)   Eddy Schurer (ned)  
1990   Luc Govaerts (bel)   Adrie Kools (ned)   Jean-Francois Brasseur (bel)  
1991   Jerry Cooman (bel)   Mario De Clercq (bel)   Danny Neskens (bel)  
1992   Fabrice Naessens (bel)   Patrick Van Roosbroeck (bel)   Jan Van Camp (bel)  
1993   Menno Vink (ned)   Rik Coppens (bel)   Wim Omloop (bel)  
1994   Jan Bogaert (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Jeroen Blijlevens (ned)  
1995   Hendrik Redant (bel)   Peter De Clercq (bel)   Tom Desmet (bel)  
1996   Michel Van Haecke (bel)   Ludo Dierckxsens (bel)   Hendrik Van Dijck (bel)  
1997   Wim Omloop (bel)   John Talen (ned)   Peter Spaenhoven (bel)  
1998   Frank Høj (den)   Wim Omloop (bel)   Koen Beeckman (bel)  
1999   Geert Omloop (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Bart Heirewegh (bel)  
2000   Jans Koerts (ned)   Niko Eeckhout (bel)   Karel Vereecke (bel)  
2001   Martin Van Steen (ned)   Wilfried Cretskens (bel)   Franck Pencole (fra)  
2002   Peter Van Agtmaal (ned)   Gert Vanderaerden (bel)   Max Becker (lux)  
2003   Geert Omloop (bel)   Andy Cappelle (bel)   Jehudi Schoonacker (bel)  
2004   Christophe Roodhooft (bel)   Gorik Gardeyn (bel)   Tomas Vaitkus (ltu)  
2005   Gorik Gardeyn (bel)   Ludo Dierckxsens (bel)   Michiel Elijzen (ned)  
2006   Niko Eeckhout (bel)   Koen Barbe (bel)   Markus Eichler (ger)  
2007   Niko Eeckhout (bel)   Geert Omloop (bel)   Bobbie Traksel (ned)  
2008   Niko Eeckhout (bel)   Bobbie Traksel (ned)   Klaas Lodewyck (bel)  
2009   Johan Coenen (bel)   Jef Peeters (bel)   Dieter Cappelle (bel)  
2010   Denis Flahaut (fra)   Baptiste Planckaert (bel)   Egidijus Juodvalkis (ltu)  
2011   Aidis Kruopis (ltu)   Stefan Van Dijk (ned)   Timothy Dupont (bel)  
2012   Preben Van Hecke (bel)   Egidijus Juodvalkis (ltu)   Gediminas Bagdonas (ltu)  
2013   Pieter Jacobs (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Sander Armée (bel)  
2014   Danilo Napolitano (ita)   Antoine Demoitie (bel)   Tom Devriendt (bel)  
2015   Geert Van Der Weijst (ned)   Joeri Stallaert (bel)   Oliver Naesen (bel)  
2016   Preben Van Hecke (bel)   Bert Van Lerberghe (bel)   Kevin Deltombe (bel)  
2017   Wouter Wippert (ned)   Michael Van Staeyen (bel)   Barry Markus (ned)  
2018   Benjamin Verraes (bel)   Dieter Bouvry (bel)   Daan Hoole (ned)  

3 victories: Niko Eeckhout (bel)
2 victories: Johnny Denul (bel), Geert Omloop (bel), Frank Pirard (ned), Preben Van Hecke (bel)