OMLOOP VAN HENEGOUWEN
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Omloop van Henegouwen
1966   Roger Rosiers (bel)   Valeer Van Sweevelt (bel)   Romain Furniere (bel)  
1967   Jos Schoeters (bel)   Willy De Geest (bel)   Romain Pauwels (bel)  
1968   Jos Schoeters (bel)   Ronald De Witte (bel)   Engelbert Opdebeeck (bel)  
1969   Paul Crapez (bel)   Jean-Pierre Monseré (bel)   Gustaaf Van Roosbroeck (bel)  
1970   Willy Abbeloos (bel)   Theophile Dockx (bel)   Luc Van Den Daele (bel)  
1971   Michel Van Vlierden (bel)   Eric Wyckaert (bel)   Ludo Van Der Linden (bel)  
1972   Lucien De Brauwere (bel)   Andre Coppens (bel)   Karel Sels (bel)  
1973   Roger De Beuckelaer (bel)   Jean Van Der Stappen (bel)   Marc Steels (bel)  
1974   Jos Gijsemans (bel)   Marc Renier (bel)   Luc Leman (bel)  
1975   Ferdi Van Den Haute (bel)   Dirk Ongenae (bel)   Ronan De Meyer (bel)  
1976   Andre Van Den Steen (bel)   Pierre Sonnet (bel)   Rudy Pevenage (bel)  
1977   Rene Martens (bel)   Jean-Claude Rogge (bel)   Ludo Theunis (bel)  
1978   Daniel Willems (bel)   Fons De Wolf (bel)   Ronny Van Holen (bel)  
1979   Etienne De Wilde (bel)   Guy Nulens (bel)   Paul Haghedooren (bel)  
1980   Paul Haghedooren (bel)   Raoul Bruyndonckx (bel)   Gerrit Van Gestel (bel)  
1981   Kurt Dockx (bel)   Marc Sergeant (bel)   Marc Van Den Brande (bel)  
1982   Patrick Cocquyt (bel)   Willem Van Eynde (bel)   Yves Godimus (bel)  
1983   Didier Foubert (bel)   Robert D`Hondt (bel)   Rudy Patry (bel)  
1984   Stephan Van Leeuwe (bel)   John De Keukelaere (bel)   Patrick Toelen (bel)  
1985   Stephan Van Leeuwe (bel)   Dirk Clarysse (bel)   Ronny Van Sweevelt (bel)  
1986   Peter Roes (bel)   Erik Peeters (bel)   Guido Verdeyen (bel)  
1987   Peter De Clercq (bel)   Kurt Van Keirsbulck (bel)   Jean-Marie Vernie (bel)  
1988   Jean-Francois Brasseur (bel)   Frank Francken (bel)   Johan Verstrepen (bel)  
1989   Michel Stasse (bel)   Daniel Van Steenbergen (bel)   Eric De Clercq (bel)  
1990   Johan Remels (bel)   Peter Van Petegem (bel)   Wim Vervoort (bel)  
1991   Fabrice Dejardin (bel)   Arvis Piziks (lat)   Pierre Herinne (bel)  
1992   Nico Desmet (bel)   Wim Van De Meulenhof (ned)   Jurgen Oppeel (bel)  
1993   Casper Van Der Meer (ned)   Franky De Buyst (bel)   Geert Verheyen (bel)  
1994   Yannick Cornelis (bel)   Patrick Roelandt (bel)   Wim Van De Meulenhof (ned)  
1995   Rik Verbrugghe (bel)   Sébastien Démarbaix (bel)   Mikhaylo Khalilov (ukr)  
1996   Fabien De Waele (bel)   Koen Das (bel)   Steve De Wolf (bel)  
1997   Wim Heselmans (bel)   Karel Vereecke (bel)   Gunther Stockx (bel)  
1998   Danny Swinnen (bel)   Sebastian Van Den Abeele (bel)   Steven Van Aken (bel)  
1999   Marcel Duijn (ned)   Fabian Wegmann (ger)   Bjorn Leukemans (bel)  
2000   Jan Verstraeten (bel)   Nico Sijmens (bel)   Andy Cappelle (bel)  
2001   Dmitriy Muravyev (kaz)   Tom Boonen (bel)   Jurgen Van Goolen (bel)  
2002   Johan Vansummeren (bel)   Gert Steegmans (bel)   Cedric Coutouly (fra)  
2003   Preben Van Hecke (bel)   Jens Renders (bel)   Thomas Dekker (ned)  
2004   Gianni Meersman (bel)   Pierre Drancourt (fra)   Tom Stamsnijder (ned)  
2005   Erik Lievens (bel)   Jelle Vanendert (bel)   Steven Vandenbussche (bel)  
2006   Nikolas Maes (bel)   Geert Steurs (bel)   Jurgen Roelandts (bel)  
2007   Francis De Greef (bel)   Sander Armée (bel)   Pieter Vanspeybrouck (bel)  
2008   Ben Hermans (bel)   Romain Zingle (bel)   Thomas De Gendt (bel)  
2009   Romain Zingle (bel)   Walt De Winter (bel)   Jens Keukeleire (bel)  
2010   Thomas Degand (bel)   Jerome Giaux (fra)   Dries Hollanders (bel)  
Circuit de Wallonie
2011   Juan Sebastian Tamayo Martinez (col)   Walt De Winter (bel)   Jeroen Hoorne (bel)  
2012   Reinardt Janse Van Rensburg (rsa)   Kenneth Vanbilsen (bel)   Kevin Claeys (bel)  
2013   Sebastien Delfosse (bel)   Pierre Drancourt (fra)   Matthias Allegaert (bel)  
2014   Maurits Lammertink (ned)   Dimitri Claeys (bel)   Floris De Tier (bel)  
2015   Stef Van Zummeren (bel)   Philipp Walsleben (ger)   Gianni Vermeersch (bel)  
2016   Kévin Lalouette (fra)   Gianni Marchand (bel)   Olivier Chevalier (bel)  
2017   Maarten Van Trijp (ned)   Ludovic Robeet (bel)   Rob Leemans (bel)  
2018   Mikkel Frølich Honoré (den)   Niklas Larsen (den)   Ross Lamb (gbr)  

2 victories: Jos Schoeters (bel), Stephan Van Leeuwe (bel)