FLECHE COTIERE
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1962   Gilbert Desmet (bel)   Daniel Doom (bel)   Marcel Seynaeve (bel)  
1963   Emiel Lambrecht (bel)   Tom Simpson (gbr)   Andre Noyelle (bel)  
1964   Clement Roman (bel)   Gustave Desmet (bel)   Julien Gaelens (bel)  
1965   Bernard Deville (bel)   Wim De Jager (ned)   Kamiel Vyncke (bel)  
1966   Eric Demunster (bel)   Jerome Kegels (bel)   Norbert Van Cauwenberghe (bel)  
1967   Noel Van Clooster (bel)   Jo De Roo (ned)   Alfons De Bal (bel)  
1968   Albert Van Vlierberghe (bel)   Edward Weckx (bel)   Marcel Maes (bel)  
1969   Etienne Sonck (bel)   Georges Vandenberghe (bel)   Jacques De Boever (bel)  
1970   Andre Dierickx (bel)   Noel Vantyghem (bel)   Roger Jochmans (bel)  
1971   Willy Teirlinck (bel)   Fernand Hermie (bel)   Roger Jochmans (bel)  
1972   Noel Van Clooster (bel)   Aimé Delaere (bel)   Noel Vantyghem (bel)  
1973   Noel Vantyghem (bel)   Aimé Delaere (bel)   Jos Abelshausen (bel)  
1974   Patrick Sercu (bel)   Jose Vanackere (bel)   Lucien Zelck (bel)  
1975   Marcel Van Der Slagmolen (bel)   Wilfried Reybrouck (bel)   Benny Schepmans (bel)  
1976   Alain Desaever (bel)   Manuel Santos Castillo (esp)   Jean-Pierre Berckmans (bel)  
1977   Julien Stevens (bel)   Fedor Den Hertog (ned)   Herman Vrijders (bel)  
1978   Frans Van Looy (bel)   Freddy Maertens (bel)   Fons Van Katwijk (ned)  
1979   Marc Demeyer (bel)   Gery Verlinden (bel)   Frans Van Looy (bel)  
1980   Emiel Gijsemans (bel)   Frans Van Looy (bel)   Paul De Keyser (bel)  
1981   Gery Verlinden (bel)   Ronny Claes (bel)   Frans Van Looy (bel)  
1982   Kurt Dockx (bel)   Werner Devos (bel)   Frans Van Looy (bel)  
1983   Alain Desaever (bel)   Noel Segers (bel)   Josef Lieckens (bel)  
1984   Alain Desaever (bel)  
Marc Van Geel (bel)  
Gert Frank (den)  
1985   Ronny Van Holen (bel)   Gery Verlinden (bel)   Reinier Valkenburg (ned)  
1986   Patrick Versluys (bel)   Rudy Dhaenens (bel)   Gino Ligneel (bel)  
1987   Marnix Lameire (bel)   Roberto Gaggioli (ita)   Bruno Geuens (bel)  
1988   Hans Daams (ned)   Yvan Lamote (bel)   Frank Hoste (bel)  
1989   Peter Pieters (ned)   Marc Assez (bel)   Patrick Verplancke (bel)  
1990   Marnix Lameire (bel)   Herman Frison (bel)   Patrick Bol (ned)  
1991   Jonas Romanovas (ltu)   Louis De Koning (ned)   Marek Kulas (pol)  
1992   Michel Cornelisse (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Patrick Strouken (ned)  
1993   Michel Cornelisse (ned)   Wim Omloop (bel)   Tom Desmet (bel)  
1994   Jelle Nijdam (ned)   Jan Van Camp (bel)   Patrick Van Roosbroeck (bel)  
1995   Peter Van Petegem (bel)   Carlo Bomans (bel)   Arvis Piziks (lat)  
1996   Tom Steels (bel)   Jans Koerts (ned)   Michel Cornelisse (ned)  
1997   Robbie Vandaele (bel)   Michael Van Der Wolf (ned)   Peter Verbeken (bel)  
1998   Bert Roesems (bel)   Wim Omloop (bel)   Hans De Meester (bel)  
1999   Michel Van Haecke (bel)   Niko Eeckhout (bel)   Franky Van Haesebroucke (bel)  
2000   Jurgen Vermeersch (bel)   Davy Delmé (bel)   Michel Van Haecke (bel)  
2001   Arthur Farenhout (ned)   Danny Stam (ned)   Jeff Louder (usa)  
2012   Kevin Claeys (bel)   Andy Cappelle (bel)   Ken Hanson (usa)  
2013   Egidijus Juodvalkis (ltu)   Florian Sénéchal (fra)   Brian Van Goethem (ned)  
2014   Michael Van Staeyen (bel)   Robin Stenuit (bel)   Roy Jans (bel)  
2015   Marco Zanotti (ita)   Coen Vermeltfoort (ned)   Roy Jans (bel)  
2016   Timothy Dupont (bel)   Bert Van Lerberghe (bel)   Jelle Donders (bel)  
2017   Christophe Noppe (bel)   Jelle Mannaerts (bel)   Jérôme Baugnies (bel)  
2018   Timothy Stevens (bel)   Brent Van Moer (bel)   Dennis Coenen (bel)  

3 victories: Alain Desaever (bel)
2 victories: Michel Cornelisse (ned), Marnix Lameire (bel), Noel Van Clooster (bel)