KATTEKOERS (GENT - IEPER)
 
 Belgium
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1934   Alfons Ghesquiere (bel)  
1935   Philemon De Meersman (bel)  
1936   Marcel Meerenhout (bel)  
1937   Marcel Kint (bel)  
1938   Alois Delchambre (bel)   Andre Declerck (bel)   Roger Cnockaert (bel)  
1939   Leon Kint (bel)   Andre Declerck (bel)   Georges De Cnock (bel)  
1946   Leopold Verhaegen (bel)   Marcel Dierkens (lux)   T. Delaere (bel)  
1947   Omer Porte (bel)   Marcel De Mulder (bel)   Maurice Blomme (bel)  
1948   Gérard Deschacht (bel)   Roger Decock (bel)   Alfons Van Den Brande (bel)  
1949   Maurice Joye (bel)   Alois Van Steenkiste (bel)   Roger Derous (bel)  
1950   Gentiel Vermeersch (bel)   Joseph Van Coillie (bel)   Roger Vuylsteke (bel)  
1951   Andre Noyelle (bel)   Gilbert Desmet (bel)   Georges De Cnock (bel)  
1952   Jozef Parmentier (bel)   Lucien Victor (bel)   Daan De Groot (ned)  
1953   Albert Eloot (bel)   Gaston Rebry (bel)   Raphael Ghisquiere (bel)  
1954   Emiel Van Cauter (bel)   Norbert Kerckhove (bel)   Piet Van Der Lijke (ned)  
1955   Josef Verhelst (bel)   Gabriel Borra (bel)   Julien Schepens (bel)  
1956   Piet De Jongh (ned)   Rene Pavard (fra)   Jan Groot (ned)  
1957   Rene Muylle (bel)   Ab Geldermans (ned)   Coen Niesten (ned)  
1959   Willy Van Den Broeck (bel)   Louis Van Huyck (bel)   Valeer Schmidt (bel)  
1960   Robert Lelangue (bel)   Eric Callens (bel)   Ab Sluis (ned)  
1961   Gilbert Lingier (bel)   Andre De bal (bel)   Ernest Dumez (bel)  
1962   Willy Stevens (bel)   Louis Baudeweijns (bel)   Robert D`Hert (bel)  
1963   Jos Spruyt (bel)   Joseph Timmerman (bel)   Desire Van De Voorde (bel)  
1964   Herman Van Loo (bel)   Jan Monteyne (bel)   Jan Fransen (ned)  
1965   Noel Van Clooster (bel)   Gerard David (bel)   Andre Planckaert (bel)  
1966   Leo Van Dam (bel)   Andre Poppe (bel)   Jozef Leonard (bel)  
1967   Jos Van Mechelen (bel)   Eric Leman (bel)   Jean-Marie Sohier (bel)  
1968   Georges Claes (bel)   Jos Schoeters (bel)   Noel Vantyghem (bel)  
1969   Emiel Cambre (bel)   Roland Callewaert (bel)   Eddy Voet (bel)  
1970   Ludo Van Der Linden (bel)   Willy Van Mechelen (bel)   Frans Verhaegen (bel)  
1971   Theophile Dockx (bel)   Daniel Moenaert (bel)   Rene Dillen (bel)  
1972   Jose Vanackere (bel)   Gerry Catteeuw (bel)   Ludo Delcroix (bel)  
1973   Rene Dillen (bel)   Eric Van Lent (bel)   Marcel Laurens (bel)  
1974   Florent Van Hooydonck (bel)   Willem Peeters (bel)   Andre Liekens (bel)  
1975   Franky De Gendt (bel)   Leo Van Thielen (bel)   Emiel Gijsemans (bel)  
1976   Paul Clinckaert (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Pieter Verhaege (bel)  
1977   Fons De Wolf (bel)   Dirk Heirweg (bel)   Eric Thoelen (bel)  
1978   Walter Schoonjans (bel)   Fons De Wolf (bel)   Daniel Willems (bel)  
1979   Eddy Planckaert (bel)   Etienne De Wilde (bel)   Werner Devos (bel)  
1980   Eddy Planckaert (bel)   Patrick Vermeulen (bel)   Jan Jonkers (ned)  
1981   Josef Lieckens (bel)   Marc Sergeant (bel)   Luc Meersman (bel)  
1982   Rudy Delehouzee (bel)   Hans D`Haese (bel)   Jan Blomme (bel)  
1983   Frank Verleyen (bel)   Marc Van Laer (bel)   Stefan Aerts (ned)  
1984   Patrick Verplancke (bel)   Edwin Bafcop (bel)   Rudy De Keyser (bel)  
1985   Patrick Verplancke (bel)   Jan Goessens (bel)   Willy Willems (bel)  
1986   Walter Van Den Branden (bel)   Frank Francken (bel)   Rudy Van Der Haegen (bel)  
1987   Johnny Dauwe (bel)   Johan Devos (bel)   Koen Vekemans (bel)  
1988   Patrick Hendrickx (bel)   Sammie Moreels (bel)   Jan Mattheus (bel)  
1989   Chris Lefever (bel)   Reginald Van Damme (bel)   Harry Lodge (gbr)  
1990   Claude De Bodt (bel)   Didier Priem (bel)   Peter Farazijn (bel)  
1991   Daniel Verelst (bel)   Dominique Kinds (bel)   Hans De Clercq (bel)  
1992   Niko Eeckhout (bel)   Stefan Sels (bel)   Hans De Clercq (bel)  
1993   Stefaan Vermeersch (bel)   Rufin Desmet (bel)   Patrick Kops (ned)  
1994   Robbie Vandaele (bel)   Danny In `t Ven (bel)   Arvis Piziks (lat)  
1995   Yvan Segers (bel)   Mario Aerts (bel)   Danny Van Looy (bel)  
1996   Jurgen Vermeersch (bel)   Juris Silovs (lat)   Dennis Moons (bel)  
1997   Karel Vereecke (bel)   Marc Lotz (ned)   Yvan Segers (bel)  
1998   Coen Boerman (ned)   Danny Dierckx (bel)   Koen Scherre (bel)  
1999   Kevin Hulsmans (bel)   Ronald Mutsaars (ned)   Frederic Amorison (bel)  
2000   Bert De Waele (bel)   Mark Vlijm (ned)   Davy Huybrechts (bel)  
2001   Stefaan Vermeersch (bel)   Koen Das (bel)   Gert Steegmans (bel)  
2002   Sean Sullivan (aus)   Stefaan Vermeersch (bel)   Roel Egelmeers (ned)  
2003   Kenny Lisabeth (bel)   Koen Barbe (bel)   Jurgen Van Den Broeck (bel)  
2004   Stefaan Vermeersch (bel)   Jurgen Vermeersch (bel)   Claude Pauwels (bel)  
2005   Frank Van Kuik (ned)   Rik Kavsek (ned)   Kevin Desmedt (bel)  
2006   Greg Van Avermaet (bel)   Ward Bogaert (bel)   Nikolas Maes (bel)  
2007   Sebastien Delfosse (bel)   Kenny Van Der Schueren (bel)   Pieter Vanspeybrouck (bel)  
2008   Ken Vanmarcke (bel)   Sep Vanmarcke (bel)   Gaetan Bille (bel)  
2009   Sander Armée (bel)   Baptiste Planckaert (bel)   Sep Vanmarcke (bel)  
2010   Frederique Robert (bel)   Davy De Scheemaeker (bel)   Jens Debusschere (bel)  
2011   Jonas Van Genechten (bel)   Benjamin Verraes (bel)   Frederic Amorison (bel)  
2012   Roy Jans (bel)   Steele Von Hoff (aus)   Marco Minnaard (ned)  
2013   Jérôme Baugnies (bel)   Alphonse Vermote (bel)   Tom Dernies (bel)  
2014   Lukasz Wisniowski (pol)   Gaetan Bille (bel)   Boris Dron (bel)  
2015   Baptiste Planckaert (bel)   Joeri Calleeuw (bel)   Nils Politt (ger)  
2016   Mads Pedersen (den)   Anders Skaarseth (nor)   Gabriel Cullaigh (gbr)  
2017   Jacob Hennessy (gbr)   Ian Garrison (usa)   Rasmus Fossum Tiller (nor)  
2018   Ziga Jerman (slo)   Jake Stewart (gbr)   Mathieu Burgaudeau (fra)  

3 victories: Stefaan Vermeersch (bel)
2 victories: Eddy Planckaert (bel), Patrick Verplancke (bel)