GOOIKSE PIJL
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Jurgen Roelandts (bel)   Jarno Van Mingeroet (bel)   Pieter Duyck (bel)  
2006   Vytautas Kaupas (ltu)   Kevin Van Der Slagmolen (bel)   Stijn Neirynck (bel)  
2007   Fabio Polazzi (bel)   Mindaugas Striska (ltu)   Bert De Backer (bel)  
2008   Frederique Robert (bel)   Stijn Neirynck (bel)   Kevin Peeters (bel)  
2009   Dieter Cappelle (bel)   Jarl Salomein (bel)   Evert Verbist (bel)  
2010   Eliot Lietaer (bel)   Jonas Van Genechten (bel)   Jarl Salomein (bel)  
2011   Benjamin Verraes (bel)   Timothy Dupont (bel)   Steve Schets (bel)  
2012   Ken Hanson (usa)   Tino Thömel (ger)   Antoine Demoitie (bel)  
2013   Vegard Robinson Bugge (nor)   Boris Dron (bel)   Eliot Lietaer (bel)  
2014   Roy Jans (bel)   Tom Van Asbroeck (bel)   Laurens De Vreese (bel)  
2015   Oliver Naesen (bel)   Dries Van Gestel (bel)   Krister Hagen (nor)  
2016   Aidis Kruopis (ltu)   Emiel Vermeulen (bel)   Timothy Dupont (bel)  
2017   Kenny Dehaes (bel)   Gerben Thijssen (bel)   Emiel Vermeulen (bel)  
2018   Jordi Meeus (bel)   Amund Grøndahl Jansen (nor)   Martin Mortensen (den)