GP PERENCHIES
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Aivaras Baranauskas (ltu)   Michael Blanchy (bel)   Sven Nys (bel)  
2006   Tony Cavet (fra)   Fabrice Debrabant (fra)   Anthony Jaunet (fra)  
2007   Peter Ronsse (bel)   Yauheni Hutarovich (blr)   Hakan Bo Nilsson (swe)  
2008   Steven De Neef (bel)   Florian Guillou (fra)   Hakan Bo Nilsson (swe)  
2009   Robert Retschke (ger)   Jurgen Francois (bel)   Frank Dressler-Lehnhof (ger)  
2010   Arnaud Démare (fra)   Adrien Petit (fra)   Philip Nicholas Nielsen (den)  
2011   Anthony Colin (fra)   Romain Delalot (fra)   Morgan Kneisky (fra)  
2012   Rico Dene Rogers (nzl)   Morgan Kneisky (fra)   Alex Meenhorst (nzl)  
2013   Melvin Rulliere (fra)   Pierre Drancourt (fra)   Jimmy Turgis (fra)  
2014   Gaetan Bille (bel)   Olivier Pardini (bel)   Janis Dakteris (lat)  
2015   Dimitri Claeys (bel)   Joeri Calleeuw (bel)   Stan Godrie (ned)  
2016   Timothy Dupont (bel)   Rudy Barbier (fra)   Julien Van Haverbeke (fra)  
2017   Roy Jans (bel)   Cameron Bayly (aus)   Bram Welten (ned)  
2018   Kenny Dehaes (bel)   Emiel Vermeulen (bel)   Romain Feillu (fra)