GP CLAUDE CRIQUIELION
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
GP Claude Criquielion
1995   Gino Primo (bel)   Malcolm Lange (rsa)   Gianni Rivera (bel)  
1996   Johan Remels (bel)   Pascal Dufourni (bel)   Pawel Kowalski (pol)  
1997   Steven Van Aken (bel)   Yannick Luccini (fra)   Geert Verdeyen (bel)  
1998   Sven Nys (bel)   Geert Verdeyen (bel)   Jan Claes (bel)  
1999   Gianni David (bel)   Danny Van Der Massen (bel)   Guido Ringoet (bel)  
GP du President - Deux-Acren
2000   Johan Verhaegen (bel)   Guillaume Laloux (fra)   Ivan Moureau (bel)  
2001   Cameron Hughes (aus)   David McPartland (aus)   Carlo Meneghetti (fra)  
GP Claude Criquielion
2002   Renaud Boxus (bel)   Johan Verhaegen (bel)   Ken Hashikawa (jpn)  
2003   Kurt Hovelynck (bel)   Stephane Petilleau (fra)   Assan Bazayev (kaz)  
2004   Hamish Robert Haynes (gbr)   David O`Loughlin (irl)   Raphael Bastin (bel)  
2005   Kevin Degezelle (bel)   Heath Blackgrove (nzl)   Yuri Yuda (kaz)  
2006   Jonathan Henrion (bel)   Jérôme Baugnies (bel)   Robert Hurd (gbr)  
2007   Michael Blanchy (bel)   Bobbie Traksel (ned)   Zdenek Stybar (cze)  
2008   Fabio Polazzi (bel)   Dave Bruylandts (bel)   Thomas Degand (bel)  
2009   Nico Kuypers (bel)   Thomas Degand (bel)   Gunter Sterck (bel)  
2010   Jelle Wallays (bel)   Jarl Salomein (bel)   Julien Vermote (bel)  
2011   Tim De Troyer (bel)   Laurent Donnay (bel)   Maarten Vlasselaer (bel)  
2012   Tom David (nzl)   Jonathan Breyne (bel)   Niels Wytinck (bel)  
2013   Boris Vallée (bel)   Gijs Van Hoecke (bel)   Eugenio Alafaci (ita)  
2014   Kevin Peeters (bel)   Bert Van Lerberghe (bel)   Kevin Deltombe (bel)  
2015   Jelle Wallays (bel)   Jef Van Meirhaeghe (bel)   Thomas Vaubourzeix (fra)  
2016   Timothy Dupont (bel)   Timothy Stevens (bel)   Rob Leemans (bel)  
2017   Bram Welten (ned)   Arjen Livyns (bel)   Lionel Taminiaux (bel)  
2018   Lionel Taminiaux (bel)   Alfdan De Decker (bel)   Alexander Maes (bel)  

2 victories: Jelle Wallays (bel)