NC LITHUANIA ITT
 
 Lithuania
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Rasa Polikeviciute (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Liuda Triabaite (ltu)  
1996   Diana Ziliute (ltu)   Rasa Mazeikyte (ltu)   Jolanta Polikeviciute (ltu)  
1998   Edita Pucinskaite (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Jolanta Polikeviciute (ltu)  
1999   Edita Pucinskaite (ltu)   Rasa Mazeikyte (ltu)   Rasa Polikeviciute (ltu)  
2002   Edita Pucinskaite (ltu)   Diana Elmentaite (ltu)   Indre Januleviciute (ltu)  
2003   Diana Ziliute (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)   Diana Elmentaite (ltu)  
2004   Diana Ziliute (ltu)   Ramune Lipinskaite (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2005   Svetlana Pauliukaite (ltu)   Inga Cilvinaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)  
2006   Edita Pucinskaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Diana Elmentaite (ltu)  
2007   Edita Pucinskaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2008   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2009   Diana Ziliute (ltu)   Vilija Sereikaite (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2010   Katarzyna Sosna (ltu)   Vilija Sereikaite (ltu)   Aleksandra Sosenko (ltu)  
2011   Ausrine Trebaite (ltu)   Katarzyna Sosna (ltu)   Aleksandra Sosenko (ltu)  
2012   Vilija Sereikaite (ltu)   Katarzyna Sosna (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2013   Inga Cilvinaite (ltu)   Katarzyna Sosna (ltu)   Roberta Pilkauskaite (ltu)  
2014   Ausrine Trebaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Katarzyna Sosna (ltu)  
2015   Ausrine Trebaite (ltu)   Silvija Latozaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)  
2016   Ausrine Trebaite (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Silvija Latozaite (ltu)  
2017   Ernesta Strainyte (ltu)   Justina Jovaisyte (ltu)   Ieva Venckute (ltu)  
2018   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Olivija Baleisyte (ltu)   Silvija Paceviciene (ltu)  

5 victories: Edita Pucinskaite (ltu)
4 victories: Ausrine Trebaite (ltu), Diana Ziliute (ltu)
2 victories: Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)