NC LITHUANIA
 
 Lithuania
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Rasa Polikeviciute (ltu)   Jolanta Polikeviciute (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)  
1996   Edita Kubelskiene-Raudonyte (ltu)   Liuda Triabaite (ltu)   Rasa Polikeviciute (ltu)  
1998   Diana Ziliute (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)   Jolanta Polikeviciute (ltu)  
1999   Diana Ziliute (ltu)   Edita Kubelskiene-Raudonyte (ltu)   Liuda Triabaite (ltu)  
2002   Zita Urbonaite (ltu)   Edita Kubelskiene-Raudonyte (ltu)   Erika Vilunaite (ltu)  
2003   Edita Pucinskaite (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Diana Elmentaite (ltu)  
2004   Diana Ziliute (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)  
2005   Inga Cilvinaite (ltu)   Indre Januleviciute (ltu)   Agne Bagdonaviciute (ltu)  
2006   Diana Ziliute (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)   Modesta Vzesniauskaite (ltu)  
2007   Rasa Leleivyte (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Edita Pucinskaite (ltu)  
2008   Modesta Vzesniauskaite (ltu)   Inga Cilvinaite (ltu)   Gintare Gaivenyte (ltu)  
2009   Rasa Leleivyte (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Edita Janeliunaite (ltu)  
2010   Ausrine Trebaite (ltu)   Urte Juodvalkyte (ltu)   Rasa Leleivyte (ltu)  
2011   Rasa Leleivyte (ltu)   Inga Cilvinaite (ltu)   Ausrine Trebaite (ltu)  
2012   Inga Cilvinaite (ltu)   Svetlana Pauliukaite (ltu)   Katarzyna Sosna (ltu)  
2013   Agne Silinyte (ltu)   Karolina Pernaviene (Kietyte) (ltu)   Edita Janeliunaite (ltu)  
2014   Ausrine Trebaite (ltu)   Edita Janeliunaite (ltu)   Vilija Sereikaite (ltu)  
2015   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Gabriele Jankute (ltu)   Ema Manikaite (ltu)  
2016   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Silvija Latozaite (ltu)   Edita Janeliunaite (ltu)  
2017   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)   Rasa Leleivyte (ltu)  
2018   Rasa Leleivyte (ltu)   Olivija Baleisyte (ltu)   Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)  

4 victories: Rasa Leleivyte (ltu), Diana Ziliute (ltu)
3 victories: Daiva Ragazinskiene (Tuslaite) (ltu)
2 victories: Inga Cilvinaite (ltu), Ausrine Trebaite (ltu)