VLAAMSE HAVENPIJL
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Antwerpse Havenpijl
1990   Glenn Huybrechts (bel)   Danny Van Looy (bel)   Patrick Van Roosbroeck (bel)  
1991   Michel Van Haecke (bel)   Stephane Hennebert (bel)   Miika Hietanen (fin)  
1992   Stefan Sels (bel)   Edwin Rutte (ned)   Ludo Dierckxsens (bel)  
1993   Rik Claeys (bel)   Thierry Moeskops (bel)   Stefan Grimon (bel)  
1994   Gilbert Kaes (bel)   Johnny Macharis (bel)   Guy Van Hese (bel)  
1995   Gert-Jan Van Immerseel (bel)   Willem-Jan Lambregts (ned)   Wim Sels (bel)  
1996   Johnny Dauwe (bel)   Sven Nys (bel)   Luc De Moor (bel)  
1997   Gert-Jan Van Immerseel (bel)   Dave Bruylandts (bel)   Carl Roes (bel)  
1998   Darius Strole (ltu)   Raimundas Vilcinskas (ltu)   Danny Van Der Massen (bel)  
1999   Raimundas Vilcinskas (ltu)   Andrejus Zubrovas (ltu)   Aivaras Baranauskas (ltu)  
2001   Michel Van Haecke (bel)   Bert Roesems (bel)   Martin Derganc (slo)  
2002   Mark Roland (aus)   Gino De Weirdt (bel)   Peter Schoonjans (bel)  
Vlaamse Havenpijl
2003   Hans De Meester (bel)   Darius Strole (ltu)   Cedric Van Lommel (bel)  
2004   Peter Ronsse (bel)   Vadim Vdovinov (kaz)   Robby Meul (bel)  
2006   Vytautas Kaupas (ltu)   Fredrik Johansson (swe)   Ivaylo Gabrovski (bul)  
2007   Denis Flahaut (fra)   Aidis Kruopis (ltu)   Stefan Heiny (ger)  
2008   Jonas Aaen Jørgensen (den)   Michael Van Staeyen (bel)   Wouter Van Mechelen (bel)  
2009   Jens-Erik Madsen (den)   Stefan Van Dijk (ned)   Denis Flahaut (fra)  
2010   Rob Goris (bel)   David Boucher (bel)   Frederic Amorison (bel)  
2011   Pirmin Lang (sui)   Remco Te Brake (ned)   Mats Boeve (ned)  
2012   Joeri Stallaert (bel)   Eugenio Alafaci (ita)   Kevin Claeys (bel)  
2013   Preben Van Hecke (bel)   Stef Van Zummeren (bel)   Stijn Steels (bel)  
2014   Yoeri Havik (ned)   Ivar Slik (ned)   Jens Geerinck (bel)  
2015   Aidis Kruopis (ltu)   Stan Godrie (ned)   Gerry Druyts (bel)  
2016   Timothy Dupont (bel)   Enzo Wouters (bel)   Kenny Dehaes (bel)  
2017   Arvid De Kleijn (ned)   Harry Tanfield (gbr)   Arjen Livyns (bel)  
2018   Tibo Nevens (bel)   Edward Planckaert (bel)   Bas Van Der Kooij (ned)  

2 victories: Michel Van Haecke (bel), Gert-Jan Van Immerseel (bel)