ESCHBORN - FRANKFURT U23
 
 Germany
Note:  2015: Cancelled because of terror thread.
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Rund um den Henniger Turm U23
1999   Stephan Schreck (ger)   Jochen Summer (aut)   Markus Wilfurth (ger)  
2000   Torsten Hiekmann (ger)   Dirk Reichl (ger)   Thomas Brun Eriksen (den)  
2001   David Kopp (ger)   Dirk Reichl (ger)   Christian Pfannberger (aut)  
2002   Bernhard Kohl (aut)   Stefan Rucker (aut)   Steffen Lockan (ger)  
2003   Denis Tichenko (rus)   Markus Fothen (ger)   Brian Bach Vandborg (den)  
2004   Marc De Maar (ned)   Thomas Dekker (ned)   Bas Giling (ned)  
2008   Stefan Denifl (aut)   Christoph Sokoll (aut)   Mitja Schlüter (ger)  
Eschborn - Frankfurt U23
2009   Jack Bobridge (aus)   Daniel Schorn (aut)   Matthias Brändle (aut)  
2010   Tino Thömel (ger)   Wesley Kreder (ned)   Loic Aubert (sui)  
2011   Patrick Bercz (ger)   Florian Scheit (ger)   Maurits Lammertink (ned)  
2012   Sven Erik Bystrøm (nor)   Michael Valgren Andersen (den)   Maurits Lammertink (ned)  
2013   Lasse Norman Hansen (den)   Michael Valgren Andersen (den)   Maximilian Werda (ger)  
2014   Mads Pedersen (den)   Nils Politt (ger)   Sven Erik Bystrøm (nor)  
2016   Konrad Geßner (ger)   Benjamin Declercq (bel)   Christophe Noppe (bel)  
2017   Fabio Jakobsen (ned)   Casper Phillip Pedersen (den)   Patrick Müller (sui)  
2018   Niklas Larsen (den)   Jonas Rutsch (ger)   Marten Kooistra (ned)