RONDE VAN RHONE-ALPES ISERE
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2005   Maint Berkenbosch (ned)   Tomasz Smolen (pol)   Lars Høg Thomsen (den)  
2006   Tomislav Danculovic (cro)   Eduardo Gonzalo Ramirez (esp)   Matija Kvasina (cro)  
2007   Gabriel Rasch (nor)   Nicolas Vogondy (fra)   Hakan Bo Nilsson (swe)  
2008   Jeremie Derangere (fra)   Nicolas Vogondy (fra)   Radoslav Rogina (cro)  
2009   Yann Huguet (fra)   Nicolas Vogondy (fra)   Maxime Bouet (fra)  
2010   Jerome Coppel (fra)   Nicolas Baldo (fra)   Sergey Firsanov (rus)  
2011   Sylvain Georges (fra)   Thibaut Pinot (fra)   Lasse Bøchman Larsen (den)  
2012   Paul Poux (fra)   Sergey Rudaskov (rus)   Romain Hardy (fra)  
2013   Nico Sijmens (bel)   Fabien Schmidt (fra)   Rene Mandri (est)  
2014   Matija Kvasina (cro)   Julien Guay (fra)   Corrado Lampa (ita)  
2015   Sam Oomen (ned)   Fabrice Jeandesboz (fra)   Florian Dumourier (fra)  
2016   Lennard Hofstede (ned)   Jérôme Baugnies (bel)   Adrien Costa (usa)  
2017   Marco Minnaard (ned)   Pascal Eenkhoorn (ned)   Jerome Mainard (fra)  
2018   Stephan Rabitsch (aut)   Niklas Larsen (den)   Jérôme Baugnies (bel)