RONDE VAN LIMBURG
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1919   Henri Moerenhout (bel)   Louis Budts (bel)   Edmond Van Heyneghem (bel)  
1920   Victor Lenaers (bel)  
1929   Edward Bourguignon (bel)  
1930   Louis Hardiquest (bel)   Jozef "Kemper" Horemans (bel)   Eugene Gijbels (bel)  
1931   Edward Huygens (bel)   Eugene Gijbels (bel)   Grosemans (bel)  
1933   Frans Bonduel (bel)   Alfons Deloor (bel)   Maurice Croon (bel)  
1934   Louis Roels (bel)   Odile Van Eenoghe (bel)   Gustaaf Van Slembrouck (bel)  
1935   Frans Van Hassel (bel)   Jozef Huts (bel)   August Van Tricht (bel)  
1936   Michel D`Hooghe (bel)   Marcel Van Schil (bel)   Ernest Planckaert (bel)  
1937   Alfons Schepers (bel)   Jozef Huts (bel)   Mathieu Cardeynaels (bel)  
1938   Jozef Huts (bel)   Edward Vissers (bel)   Frans Gahy (bel)  
1939   Frans Spiessens (bel)   Albert `t Jolyn (bel)   Georges Claes (bel)  
1941   Albert Dubuisson (bel)   Achiel Buysse (bel)   Georges Claes (bel)  
1942   Gustaaf Van Overloop (bel)   Achiel Buysse (bel)   Eugene Jacobs (bel)  
1943   Marcel Kint (bel)   Achiel Buysse (bel)   Andre Declerck (bel)  
1944   Ernest Sterckx (bel)   Sylvain Grysolle (bel)   Ward Van Dijck (bel)  
1945   Eloi Meulenberg (bel)   Leopold Verschueren (bel)   Ward Van Dijck (bel)  
1946   Ward Van Dijck (bel)   Roger Cnockaert (bel)   Edward Peeters (bel)  
1947   Georges Claes (bel)   Maurits Mollin (bel)   Emile Goutier (bel)  
1948   Karel Leysen (bel)   Constant Verschueren (bel)   Leopold Verschueren (bel)  
1949   Rik Van Steenbergen (bel)   Gerard Buyl (bel)   Frans Leenen (bel)  
1950   Jean Bogaerts (bel)   Edward Peeters (bel)   Jacques Dupont (fra)  
1951   Henri Serin (bel)   Lode Anthonis (bel)   Jozef Verhaert (bel)  
1952   Roger De Corte (bel)   Karel De Baere (bel)   Ernest Sterckx (bel)  
1953   Gaston De Wachter (bel)   Frans Loyaerts (bel)   Jos De Feyter (bel)  
1954   Edward Peeters (bel)   Ludo Van Der Elst (bel)   Jan Storms (bel)  
1955   Ernest Sterckx (bel)   Karel Van Dormael (bel)   Desire Keteleer (bel)  
1956   Frans Schoubben (bel)   Karel Van Dormael (bel)   Jan Van Gompel (bel)  
1957   Willy Vannitsen (bel)   Emiel Severeyns (bel)   Jan Huyskens (bel)  
1958   Roger Baens (bel)   Jean Vermaelen (bel)   Guillaume Hendriks (bel)  
1959   Valere Paulissen (bel)   Gerard Vergoossen (ned)   Piet Van De Brekel (ned)  
1960   Willy Vannitsen (bel)   Frans Aerenhouts (bel)   Georges Mortiers (bel)  
1961   Martin Van Geneugden (bel)   Willy Schroeders (bel)   Raymond Impanis (bel)  
1962   Peter Post (ned)   Jos Wouters (bel)   Joseph Verachtert (bel)  
1963   Jos Wouters (bel)   Jo De Haan (ned)   Ludo Janssens (bel)  
1964   Jos Dewit (bel)   Joseph Verachtert (bel)   Lode Troonbeeckx (bel)  
1965   Georges Van Coningsloo (bel)   Reindert De Jong (ned)   Roger De Coninck (bel)  
1966   Fernand Deferm (bel)   Georges Van Coningsloo (bel)   Jean-Baptiste Claes (bel)  
1967   Edward Sels (bel)   Theo Mertens (bel)   Fernand Deferm (bel)  
1968   Leo Duyndam (ned)   Patrick Sercu (bel)   Alfons De Bal (bel)  
1969   Willy Vekemans (bel)   Jos Van Der Vleuten (ned)   Valeer Van Sweevelt (bel)  
1970   Jan Van Katwijk (ned)   Georges Van Coningsloo (bel)   Raf Hooyberghs (bel)  
1972   Jos Abelshausen (bel)   Frans Verbeeck (bel)   Raf Hooyberghs (bel)  
1973   Jos Abelshausen (bel)   Frans Verhaegen (bel)   Jean-Pierre Berckmans (bel)  
1974   Frans Verbeeck (bel)   Roger De Vlaeminck (bel)   Bernard Bourguignon (bel)  
1975   Guido Van Sweevelt (bel)   Cees Priem (ned)   Walter Godefroot (bel)  
1976   Frans Van Looy (bel)   Benny Schepmans (bel)   Willem Peeters (bel)  
1977   Marcel Laurens (bel)   Rik Van Linden (bel)   Benny Schepmans (bel)  
1978   Willem Peeters (bel)   Emiel Gijsemans (bel)   Rudy Pevenage (bel)  
1979   Guido Van Sweevelt (bel)   Gerrie Knetemann (ned)   Dirk Heirweg (bel)  
1980   Daniel Willems (bel)   Paul Wellens (bel)   Jos Jacobs (bel)  
1981   Ludwig Wynants (bel)   Heddie Nieuwdorp (ned)   Leo Van Vliet (ned)  
1982   Werner Devos (bel)   Jan Bogaert (bel)   Fons De Wolf (bel)  
1983   Rudy Matthijs (bel)   Henk Lubberding (ned)   William Tackaert (bel)  
1984   Noel Dejonckheere (bel)   Leo Van Vliet (ned)   Benny Van Brabant (bel)  
1985   Eric Vanderaerden (bel)   Ron Snijders (ned)   Jan Bogaert (bel)  
1986   Ad Wijnands (ned)   Peter Hoondert (ned)   Frank Van De Vijver (bel)  
1987   Wim Arras (bel)   Jean-Paul Van Poppel (ned)   Willy Engelbrecht (rsa)  
1988   Eric Vanderaerden (bel)   Peter Pieters (ned)   Willem Van Eynde (bel)  
1989   Jerry Cooman (bel)   John Vos (ned)   Eric Vanderaerden (bel)  
1990   Eddy Planckaert (bel)   Benny Van Brabant (bel)   Uwe Raab (ger)  
1992   Jans Koerts (ned)   Jo Planckaert (bel)   Benny Van Brabant (bel)  
1993   Patrick Van Roosbroeck (bel)   Hendrik Redant (bel)   Danny Nelissen (ned)  
1994   Marc Wauters (bel)   Stephane Hennebert (bel)   Frank Corvers (bel)  
2012   Kevin Claeys (bel)   Rick Zabel (ger)   Klaas Vantornout (bel)  
2013   Olivier Chevalier (bel)   Kevin Claeys (bel)   Huub Duyn (ned)  
2014   Mathieu Van Der Poel (ned)   Paul Martens (ger)   Gregory Henderson (nzl)  
2015   Bjorn Leukemans (bel)   Dimitri Claeys (bel)   Wouter Mol (ned)  
2016   Kenny Dehaes (bel)   Tom Boonen (bel)   Timothy Dupont (bel)  
2017   Wout Van Aert (bel)   Dorian Godon (fra)   Gianni Vermeersch (bel)  
2018   Mathieu Van Der Poel (ned)   Nacer Bouhanni (fra)   Tim Merlier (bel)  

2 victories: Jos Abelshausen (bel), Ernest Sterckx (bel), Mathieu Van Der Poel (ned), Guido Van Sweevelt (bel), Eric Vanderaerden (bel), Willy Vannitsen (bel)