RONDE VAN DRENTHE
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1950   Jan Nieuwenhuis (ned)   A. Dukers (ned)   Drewes Kooistra (ned)  
1951   Jef Roovers (ned)   E. Nijhof (ned)   D. Van De Burg (ned)  
1952   Ab Donker (ned)   Piet Smit (ned)   Jan Hofland (ned)  
1953   Gerard Backx (ned)   Henk Van De Broek (ned)   Arie De Hoog (ned)  
1954   Piet Van De Dungen (ned)   Gijs Pauw (ned)   Joop Van Der Putten (ned)  
1960   Jurrie Dokter (ned)   Bert Boom (ned)   Wim Bogers (ned)  
1961   Kees De Jongh (ned)   Jack Mesters (ned)   Bert Boom (ned)  
1962   Bart Solaro (ned)   Gerard Wesseling (ned)   Theo Rutten (ned)  
1965   Roel Hendriks (ned)   Ad Van Kemenade (ned)   Piet Barendregt (ned)  
1966   Piet Tesselaar (ned)   Harm Ottenbros (ned)   Harry Steevens (ned)  
1967   Leen De Groot (ned)   Rini Wagtmans (ned)   Johnny Brouwer (ned)  
1968   Jan Van Katwijk (ned)   Herman Hoogzaad (ned)   Michel Bertou (ned)  
1969   Bert Janbroers (ned)   Piet Hoekstra (ned)   Michel Bertou (ned)  
1970   Popke Oosterhof (ned)   Tino Tabak (ned)   Nanno Bakker (ned)  
1971   Jules Bruessing (ned)   Nanno Bakker (ned)   Klaas Balk (ned)  
1972   Hennie Kuiper (ned)   Klaas Balk (ned)   Piet Van Katwijk (ned)  
1973   Gerrie Van Gerwen (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)   Henk Prinsen (ned)  
1974   Co Hoogendoorn (ned)   Jan Raas (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)  
1975   Jimmy Kruunenberg (ned)   Henk Botterhuis (ned)   Fons Van Katwijk (ned)  
1976   Wil Van Helvoirt (ned)   Herman Snoeijink (ned)   Martin Rietveld (ned)  
1977   Joop Ribbers (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)   Egbert Koersen (ned)  
1978   Henk Mutsaars (ned)   Jos Lammertink (ned)   Theo De Rooy (ned)  
1979   Wim De Waal (ned)   Jan Feiken (ned)   Theo De Rooy (ned)  
1980   Henk Mutsaars (ned)   Dries Klein (ned)   Dries Timmer (ned)  
1981   Ron Snijders (ned)   Ad Dekkers (ned)   Bert Wekema (ned)  
1982   Hans Baudoin (ned)   Arie Hassink (ned)   Bert Wekema (ned)  
1983   Ron Snijders (ned)   Bert Wekema (ned)   Jannes Slendebroek (ned)  
1984   Anton Van Der Steen (ned)   Jos Alberts (ned)   Dirk Van Oorschot (ned)  
1985   Henk Boeve (ned)   Henri Dorgelo (ned)   Michel Cornelisse (ned)  
1986   Dick Dekker (ned)   Michel Cornelisse (ned)   Anton Van Der Steen (ned)  
1987   Richard Luppes (ned)   Jan-Hendrik Dekker (ned)   Eddy Schurer (ned)  
1988   Stefan Raekers (ned)   Patrick Coone (ned)   Peter De Vos (ned)  
1989   Eric Knuvers (ned)   Tonnie Teuben (ned)   Gerard Kemper (ned)  
1990   Gerard Kemper (ned)   Rob Mulders (ned)   Erik Dekker (ned)  
1991   Allard Engels (ned)   Patrick Rasch (ned)   Erik Dekker (ned)  
1992   Paul Konings (ned)   Erik Dekker (ned)   Raymond Thebes (ned)  
1993   Allard Engels (ned)   Anthony Theus (ned)   Paul Konings (ned)  
1994   Anthony Theus (ned)   Rik Reinerink (ned)   Rik Rutgers (ned)  
1995   Pascal Appeldoorn (ned)   Niels Van Der Steen (ned)   Steven De Jongh (ned)  
1996   Karsten Kroon (ned)   Bennie Gosink (ned)   Martin Van Steen (ned)  
1997   Anthony Theus (ned)   Martin Van Steen (ned)   Louis De Koning (ned)  
1998   Remco Van Der Ven (ned)   Paul Van Schalen (ned)   Berry Hoedemakers (ned)  
1999   Jans Koerts (ned)   Martin Van Steen (ned)   Rudi Kemna (ned)  
2000   Andy De Smet (bel)   Berry Hoedemakers (ned)   John Den Braber (ned)  
2002   Rudi Kemna (ned)   Andy De Smet (bel)   Mark Vlijm (ned)  
2003   Rudi Kemna (ned)   Eric Baumann (ger)   Ralf Grabsch (ger)  
2004   Erik Dekker (ned)   David McKenzie (aus)   Simone Cadamuro (ita)  
2005   Marcel Sieberg (ger)   Kirk O`Bee (usa)   Tom Veelers (ned)  
2006   Markus Eichler (ger)   Floris Goesinnen (ned)   Wouter Mol (ned)  
2007   Martijn Maaskant (ned)   Rene Jørgensen (den)   Luca Solari (ita)  
2008   Coen Vermeltfoort (ned)   Stefan Van Dijk (ned)   Fulco Van Gulik (ned)  
2009   Maurizio Biondo (ita)   Kenny Van Hummel (ned)   Grega Bole (slo)  
2010   Alberto Ongarato (ita)   Andy Cappelle (bel)   Michal Golas (pol)  
2011   Kenny Van Hummel (ned)   Sacha Modolo (ita)   Danilo Napolitano (ita)  
2012   Bert-Jan Lindeman (ned)   Guillaume Boivin (can)   Rene Jørgensen (den)  
2013   Alexander Wetterhall (swe)   Markus Eichler (ger)   Andreas Schillinger (ger)  
2014   Kenny Dehaes (bel)   Scott Thwaites (gbr)   Bert-Jan Lindeman (ned)  
2015   Edward Theuns (bel)   Bert-Jan Lindeman (ned)   Joey Van Rhee (ned)  
2016   Jesper Asselman (ned)   Mark McNally (gbr)   Dylan Groenewegen (ned)  
2017   Jan-Willem Van Schip (ned)   Twan Castelijns (ned)   Jasper De Buyst (bel)  
2018   Frantisek Sisr (cze)   Dries De Bondt (bel)   Preben Van Hecke (bel)  

2 victories: Allard Engels (ned), Rudi Kemna (ned), Henk Mutsaars (ned), Ron Snijders (ned), Anthony Theus (ned)