TOUR DE MAZOVIA
 
 Poland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Przemyslaw Mikolajczyk (pol)   Piotr Przydzial (pol)   Tomasz Lisowicz (pol)  
2001   Kacper Sowinski (pol)   Daniel Majewski (pol)   Grzegorz Gronkiewicz (pol)  
2002   Jacek Mickiewicz (pol)   Marcin Gebka (pol)   Tomasz Kloczko (pol)  
2003   Dariusz Rudnicki (pol)   Robert Radosz (pol)   Grzegorz Wajs (pol)  
2004   Adam Wadecki (pol)   Piotr Zaradny (pol)   Krzysztof Jezowski (pol)  
2005   Piotr Zaradny (pol)   Robert Radosz (pol)   Piotr Mazur (pol)  
2006   Tomasz Kiendys (pol)   Marek Wesoly (pol)   Daniel Czajkowski (pol)  
2007   Marek Wesoly (pol)   Piotr Zaradny (pol)   Dominik Roels (ger)  
2008   Marcin Sapa (pol)   Aidis Kruopis (ltu)   Artur Detko (pol)  
2009   Lukasz Bodnar (pol)   Robert Radosz (pol)   Tomasz Kiendys (pol)  
2010   Sebastian Forke (ger)   Henning Bommel (ger)   RĂ¼diger Selig (ger)  
2011   Robert Radosz (pol)   RĂ¼diger Selig (ger)   Krzysztof Jezowski (pol)  
2012   Mateusz Taciak (pol)   Mateusz Nowak (pol)   Nikolay Mihaylov (bul)  
2013   Marcin Sapa (pol)   Robert Radosz (pol)   Lukasz Owsian (pol)  
2014   Jaroslaw Marycz (pol)   Eryk Laton (pol)   Maurits Lammertink (ned)  
2015   Grzegorz Stepniak (pol)   Kersten Thiele (ger)   Twan Brusselman (ned)  
2016   Matti Manninen (fin)   Adrian Banaszek (pol)   Marco Mathis (ger)  
2017   Alois Kankovsky (cze)   Grzegorz Stepniak (pol)   Emils Liepins (lat)  
2018   Szymon Sajnok (pol)   Alois Kankovsky (cze)   Grzegorz Stepniak (pol)  

2 victories: Marcin Sapa (pol)