RONDE VAN NOORD-HOLLAND
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1946   Joop Middelink (ned)   Leo De Booy (ned)   Tinus Kettenis (ned)  
1947   Gerard Van Beek (ned)   Piet De Vries (ned)   Gerrit Voorting (ned)  
1948   Han Krever (ned)   Jac Geerts (ned)   Huub Vinken (ned)  
1949   Piet Verwijmeren (ned)   Dick Hooijschuur (ned)   Wout Wagtmans (ned)  
1950   Wout Wagtmans (ned)   Adri "Jos" Suykerbuyk (ned)   Dicky Kempff (ned)  
1951   Hans Dekkers (ned)   Ed Koeman (ned)   Wout Verhoeven (ned)  
1952   Piet Van Roon (ned)   Harry De Koning (ned)   Arend Van `t Hof (ned)  
1953   Wout Verhoeven (ned)   Michel Stolker (ned)   Patsy Willekes (ned)  
1954   Karel Keepers (ned)   Tiny Wolfs (ned)   Tonny Van Bockel (ned)  
1955   Rene Van Meenen (bel)   Jozef Janssen (bel)   Jan Rol (ned)  
1956   Jan Rol (ned)   Frans Mahn (ned)   Krijn Post (ned)  
1957   Joop Van Der Putten (ned)   Coen Niesten (ned)   Joop Captein (ned)  
1958   Harry Scholten (ned)   Ben Teunisse (ned)   Klaas De Groot (ned)  
1959   Harry Scholten (ned)   Jan Hugens (ned)   Werner Swaneveld (ned)  
1960   Ab Sluis (ned)   Jan Janssen (ned)   Harry Scholten (ned)  
1961   Jan Janssen (ned)   Kees De Jongh (ned)   Bart Solaro (ned)  
1962   Henk Cornelisse (ned)   Jan Schroeder (ned)   Cees Van Espen (ned)  
1963   Marinus Paul (ned)   Cees Van Espen (ned)   Leo Van Dongen (ned)  
1964   Gerben Karstens (ned)   Coen Visser (ned)   Henk Peters (ned)  
1965   Evert Dolman (ned)   Harry Steevens (ned)   Tiemen Groen (ned)  
1966   Eddy Beugels (ned)   Aad Russens (ned)   Gerard Koel (ned)  
1967   Wim Dubois (ned)   Jan Van Katwijk (ned)   Johnny Brouwer (ned)  
1968   Harrie Jansen (ned)   Roel Snijder (ned)   Jan Serpenti (ned)  
1969   Harrie Jansen (ned)   Piet Hoekstra (ned)   Hans Egberts (ned)  
1970   Tino Tabak (ned)   Hennie Kuiper (ned)   Jan Aling (ned)  
1971   Nanno Bakker (ned)   Adri Duycker (ned)   Mathijs De Koning (ned)  
1972   Wim De Waal (ned)   Cees Bal (ned)   Piet Van Katwijk (ned)  
1973   Piet Van Katwijk (ned)   Wim De Waal (ned)   Henk Poppe (ned)  
1974   Theo Smit (ned)   Ad Dekkers (ned)   Jan Aling (ned)  
1975   Piet Van Der Kruijs (ned)   Arie Hassink (ned)   Toine Van De Bunder (ned)  
1976   Adri Van Houwelingen (ned)   Piet Van Leeuwen (ned)   Leo Van Vliet (ned)  
1977   Bart Van Est (ned)   Henk Mutsaars (ned)   Jos Lammertink (ned)  
1978   Henk Mutsaars (ned)   Frits Schur (ned)   Barend Huveneers (ned)  
1979   Alfonso Florez Ortiz (col)   Arie Hassink (ned)   Hans Koot (ned)  
1980   Theo Hogervorst (ned)   Frits Schur (ned)   Derek Hunt (gbr)  
1981   Peer Maas (ned)   Jos Alberts (ned)   Bert Wekema (ned)  
1982   Theo Wallenburg (ned)   Piet Kleine (ned)   Marc Elshof (ned)  
1983   Erwin Kistemaker (ned)   Fons Schootman (ned)   Martin Schalkers (ned)  
1984   Nico Van De Klundert (ned)   Johan Uitham (ned)   Gerrit Van Hall (ned)  
1985   Gerard Schipper (ned)   Rick Hacken (ned)   Robert Den Haan (ned)  
1986   Ralph Moorman (ned)   Erwin Kistemaker (ned)   Gerrie Smit (ned)  
1987   Patrick Rasch (ned)   Charles Van Rooijen (ned)   Erwin Houtop (ned)  
1988   David Pots (ned)   Henk Brama (ned)   Marcel Dumernit (ned)  
1989   Erik Stroombergen (ned)   Harjan Van Dam (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)  
1990   Erwin Kistemaker (ned)   Angel Polvorosa (ned)   Rob Compas (ned)  
1991   Jans Koerts (ned)   Rob Mulders (ned)   Tristan Hoffman (ned)  
1992   Henri Dorgelo (ned)   Niels Boogaard (ned)   Martin Van Steen (ned)  
1993   Patrick Rasch (ned)   Wietse Veenstra (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)  
1994   Luc Reijrink (ned)   Marcel Vegt (ned)   John Den Braber (ned)  
1995   John Den Braber (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)   Jurgen Van Pelt (ned)  
1996   Rudi Kemna (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)   Niels Barsingerhorn (ned)  
1997   Bjorn Vonk (ned)   Peter Pieters (ned)   Renger Ypenburg (ned)  
1998   Louis De Koning (ned)   Remco Van Der Ven (ned)   Ronald Van Der Tang (ned)  
1999   Jans Koerts (ned)   John Den Braber (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)  
2000   Bjornar Vestøl (nor)   Andy De Smet (bel)   Stefan Van Dijk (ned)  
2001   Stefan Van Dijk (ned)   Daniel Van Elven (ned)   Coen Boerman (ned)  
2002   Rudi Kemna (ned)   Mark Vlijm (ned)   Allan-Bo Andresen (den)  
2003   Jans Koerts (ned)   Matthé Pronk (ned)   Oleg Grishkine (rus)  
2004   Stefan Van Dijk (ned)   Allan-Bo Andresen (den)   Jans Koerts (ned)  
2005   Paul Van Schalen (ned)   Andy De Smet (bel)   Kai Reus (ned)  
2006   Kai Reus (ned)   Evgeni Popov (rus)   Robert Wagner (ger)  
2007   Kenny Van Hummel (ned)   Bobbie Traksel (ned)   Wim Stroetinga (ned)  
2008   Robert Wagner (ger)   Paul Voß (ger)   Stefan Van Dijk (ned)  
2009   Theo Bos (ned)   Kenny Van Hummel (ned)   Michael Van Staeyen (bel)  
2010   Robert Wagner (ger)   Geert Omloop (bel)   Jens Mouris (ned)  
2011   Niels Wytinck (bel)   Marco Brus (ned)   Remco Te Brake (ned)  
2012   Gediminas Bagdonas (ltu)   Jeff Vermeulen (ned)   Sam Bennett (irl)  
2013   Dylan Groenewegen (ned)   Wouter Wippert (ned)   Remco Te Brake (ned)  
2015   Johim Ariesen (ned)   Truls Engen Korsæth (nor)   Tristan Marguet (sui)  
2016   Matthias Dam Westergaard (den)   Jim Van Den Berg (ned)   Wouter Mol (ned)  
2017   Fabio Jakobsen (ned)   Arvid De Kleijn (ned)   Twan Brusselman (ned)  
2018   Julius Van Den Berg (ned)   Cees Bol (ned)   Wim Stroetinga (ned)  

3 victories: Jans Koerts (ned)
2 victories: Harrie Jansen (ned), Rudi Kemna (ned), Erwin Kistemaker (ned), Patrick Rasch (ned), Harry Scholten (ned), Stefan Van Dijk (ned), Robert Wagner (ger)