RONDE VAN MIDDEN-NEDERLAND
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1948   Gerrit Voorting (ned)   Frans Vos (ned)   Kees Koot (ned)  
1949   Lode Wouters (bel)   Joseph Marien (bel)   Jan Lagrouw (ned)  
1950   Hein Van Breenen (ned)   Cor Witteveen (ned)   Wim Snijders (ned)  
1951   Hein Van Breenen (ned)   Jan Van Dijk (ned)   Ed Koeman (ned)  
1952   Adri Voorting (ned)   Arend Van `t Hof (ned)   Wim Snijders (ned)  
1953   Rik Van Looy (bel)   Gijs Pauw (ned)   Piet Schollen (ned)  
1954   Krijn Post (ned)   J. Looyen (ned)   Daan De Groot (ned)  
1955   Piet Steenvoorden (ned)   David Janbroers (ned)   Schalk Verhoef (ned)  
1956   Piet De Jongh (ned)   Jan Buis (ned)   Harry Ehlen (ned)  
1957   Gijs Pauw (ned)   Gerard Vergoossen (ned)   Ben Teunisse (ned)  
1958   Rene Lotz (ned)   Piet Steenvoorden (ned)   Frans Vandenbussche (bel)  
1960   Jan Janssen (ned)   Lex Van Kreuningen (ned)   Gerard Wesseling (ned)  
1961   Henk Nijdam (ned)   Cees Lute (ned)   Jan Janssen (ned)  
1966   Leen De Groot (ned)   John Meijer (ned)  
1968   Daan Holst (ned)   Frits Hoogerheide (ned)   Rink Cornelisse (ned)  
1969   Henk Benjamins (ned)   Cor Leunis (ned)   Henk Nieuwkamp (ned)  
1970   Gerard Harings (ned)   Wim Bravenboer (ned)   Wil Luppers (ned)  
1971   Jan Hordijk (ned)   Jan Spetgens (ned)   Fons Van Katwijk (ned)  
1972   Aad Van Den Hoek (ned)   Arie Hassink (ned)   Klaas Balk (ned)  
1973   Jan Raas (ned)   Wim De Waal (ned)   Piet Kuys (ned)  
1974   Jan Van Houwelingen (ned)   Piet Van Der Kruijs (ned)   Ton Ter Harmsel (ned)  
1975   Michel Jacobs (ned)   Adri Van Houwelingen (ned)   Wim Pater (ned)  
1976   Hans Koot (ned)   Jan Bakker (ned)   Gerrie Van Gerwen (ned)  
1977   Piet Van Leeuwen (ned)   Henk Mutsaars (ned)   Frits Schur (ned)  
1978   Frits Pirard (ned)   Frits Schur (ned)   Ad Tak (ned)  
1979   Jos Lammertink (ned)   Ad Wijnands (ned)   Peter Damen (ned)  
1980   Jacques Hanegraaf (ned)   Jannes Slendebroek (ned)   Frank Moons (ned)  
1981   Piet Kuys (ned)   Peter Damen (ned)   Arie Hassink (ned)  
1982   Joop Ribbers (ned)   Ron Smit (ned)   Roy Lemmens (ned)  
1983   Jack Van Der Toorn (ned)   Cor Van Bijnen (ned)   Michel Van Wezel (ned)  
1984   Nico Van De Klundert (ned)   Mathieu Dohmen (ned)   Richard Beumer (ned)  
1985   Piet Pompstra (ned)   Jurien Schuitema (ned)   Frank Rijkhoff (ned)  
1986   John Van Den Akker (ned)   Frank Kersten (ned)   Rik Rutgers (ned)  
1987   Johnny Broers (ned)   Tonnie Teuben (ned)   Gerard Möhlmann (ned)  
1988   Louis De Koning (ned)   Richard Mulder (ned)   Dick Van Dalen (ned)  
1989   Mario Gutte (ned)   Marc Faas (ned)   Rudi Kemna (ned)  
1990   Rober Van De Vin (ned)   Antoine Goense (ned)   Patrick Eyk (ned)  
1991   Godert De Leeuw (ned)   Marcel Van Der Vliet (ned)   Jeroen Blijlevens (ned)  
1992   Jan De Leeuw (ned)   Arno Ottevanger (ned)   Raymond Thebes (ned)  
1993   Godert De Leeuw (ned)   Michael Van Der Wolf (ned)   Arjan Vinke (ned)  
1994   Jonas Romanovas (ltu)   Remigius Lupeikis (ltu)   Stanislav Nefedov (ukr)  
1996   Robert Van Der Donk (ned)   William Berns (ned)   Sander Hup (ned)  
1997   Erik Bos (ned)   Jacco Konijn (ned)   Lars Christiaanse (aus)  
1999   Peter Voshol (ned)   Marcel Alma (ned)   Herman Fledderus (ned)  
2000   Albert Schurer (ned)   Bert Van Der Kaap (ned)   David Veenendaal (ned)  
2002   Sander Lormans (ned)   Marcel Beima (ned)   Maint Berkenbosch (ned)  
2003   Marvin Van Der Pluijm (ned)   Pascal Hermes (ned)   Fulco Van Gulik (ned)  
2004   Angelo Van Melis (ned)   Jeroen Boelen (ned)   Paul Van Schalen (ned)  
2005   Wim Stroetinga (ned)   Arno Wallaard (ned)   Fulco Van Gulik (ned)  
2006   Niki Terpstra (ned)   Jos Pronk (ned)   Paul Van Schalen (ned)  
2007   Marco Bos (ned)   Reinier Honig (ned)   Lars Jun (ned)  
2008   Jan Bos (ned)   Hans Bloks (ned)   Ger Soepenberg (ned)  
2009   Jeroen Boelen (ned)   Peter Schep (ned)   Marco Bos (ned)  
2010   Wesley Kreder (ned)   Jarno Gmelich Meijling (ned)   Michael Schweizer (ger)  
2011   Wim Stroetinga (ned)   Marco Zanotti (ita)   Michael Schweizer (ger)  
2012   Ivar Slik (ned)   Jacob Fiedler (ger)   Jim Van Den Berg (ned)  
2013   Sebastian Forke (ger)   Maarten Van Trijp (ned)   Michael Schweizer (ger)  
2014   Wim Stroetinga (ned)   Eduard Michael Grosu (rou)   Andre Looij (ned)  
2015   Olivier Pardini (bel)   Gaetan Bille (bel)   Christophe Prémont (bel)  
2016   Chris Opie (gbr)   Karol Domagalski (pol)   Peter Williams (gbr)  
2017   Kamil Gradek (pol)   Steele Von Hoff (aus)   Thomas Baylis (gbr)  
2018   Casper Von Folsach (den)   Maarten Van Trijp (ned)   Rasmus Bøgh Wallin (den)  

3 victories: Wim Stroetinga (ned)
2 victories: Godert De Leeuw (ned), Hein Van Breenen (ned)