JOE MARTIN STAGE RACE
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Julie Hanson-Hudetz (usa)  
1997   Catherine Wahlberg (usa)  
1998   Lisa Klein (usa) (usa)  
1999   Andrea Ratkovic-Bowman (usa)  
2000   Ary McLauvin (usa)  
2001   Anke Moore (Erlank) (rsa)  
2002   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)  
2003   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)   Susan Palmer-Komar (can)   Amy Moore-Jarvis (can)  
2004   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)   Katrina Berger-Grove (usa)  
2005   Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)   Grace Fleury (usa)   Chrissy Ruiter (usa)  
2006   Erinne Willock (can)   Alisha Lion (Little) (usa)   Dorothy Cowden-Bausch (usa)  
2007   Katherine Carroll (usa)   Alexandra Wrubleski (can)   Katheryn Curi-Mattis (usa)  
2008   Robin Farina (usa)   Catherine Cheatley (Sell) (nzl)   Laura Van Gilder (usa)  
2009   Alison Powers (usa)   Katheryn Curi-Mattis (usa)   Katherine Carroll (usa)  
2010   Alison Powers (usa)   Katheryn Curi-Mattis (usa)   Amanda Miller (usa)  
2011   Janet Holcomb (usa)   Megan Guarnier (usa)   Lex Albrecht (can)  
2012   Jade Wilcoxson (usa)   Carmen Small (usa)   Kathryn Donovan (usa)  
2013   Claudia Lichtenberg (Häusler) (ger)   Alison Powers (usa)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)  
2014   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Laura Brown (can)   Joanne Kiesanowski (nzl)  
2015   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Elizabeth Scotti Lechuga (Wilborne) (usa)   Amber Neben (usa)  
2016   Coryn Rivera (usa)   Linda Melanie Villumsen Serup (nzl)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)  
2017   Ruth Winder (usa)   Lauren Stephens (Robertson) (usa)   Claire Rose (Galloway) (gbr)  
2018   Katherine Hall (usa)   Sara Bergen (can)   Leah Thomas (usa)  

4 victories: Lynn Gaggioli (Brotzman) (usa)
2 victories: Alison Powers (usa), Lauren Stephens (Robertson) (usa)