GP CHAMBéRY
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2003   Sophie Creux (fra)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Virginie Moinard (fra)  
2004   Melissa Holt (nzl)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Marina Jaunatre (fra)  
2005   Sophie Creux (fra)   Fanny Ribérot (fra)   Alna Burato (fra)  
2006   Magali Mocquery (fra)   Sophie Creux (fra)   Sylvie Riedlé (fra)  
2007   Magali Mocquery (fra)   Fanny Ribérot (fra)   Maaris Meier (est)  
2008   Sophie Creux (fra)   Modesta Vzesniauskaite (ltu)   Anna Zugno (ita)  
2009   Modesta Vzesniauskaite (ltu)   Noemi Cantele (ita)   Nicole Brändli (sui)  
2010   Sophie Creux (fra)   Edwige Pitel (fra)   Martina Ruzickova (cze)  
2011   Sophie Creux (fra)   Elodie Hegoburu (fra)   Edwige Pitel (fra)  
2012   Alexia Muffat (fra)   Elodie Hegoburu (fra)   Beatrice Thomas (fra)  
2013   Nicole Hanselmann (sui)   Steffi Jamoneau (fra)   Elodie Hegoburu (fra)  
2014   Amélie Rivat-Mas (fra)   Sophie Creux (fra)   Marion Sicot (fra)  
2015   Manon Souyris (fra)   Amélie Rivat-Mas (fra)   Soraya Paladin (ita)  
2016   Marjolaine Bazin (fra)   Juliette Labous (fra)   Daniela Conceicao Alexandre Reis (por)  
2017   Annabelle Dreville (fra)   Séverine Eraud (fra)   Ophélie Fenart (fra)  

5 victories: Sophie Creux (fra)
2 victories: Magali Mocquery (fra)