NC IRELAND
 
 Ireland
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1995   Claire Moore (irl)  
1998   Susan O`Mara (irl)   Claire Moore (irl)   Jane McGoey (irl)  
2000   Geraldine Gill (irl)   Susan O`Mara (irl)   Lorraine Manning (irl)  
2001   Geraldine Gill (irl)   Susan O`Mara (irl)   Debbie Booth (irl)  
2002   Geraldine Gill (irl)   Lorraine Manning (irl)   Louise Moriarty (irl)  
2003   Geraldine Gill (irl)   Colette Swift (irl)   Karen Bothwell (irl)  
2004   Julie O`Hagan (irl)   Colette Swift (irl)   Roisin Kennedy (irl)  
2005   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Trudy Brown (irl)   Louise Moriarty (irl)  
2006   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Louise Moriarty (irl)   Heather Wilson (irl)  
2007   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Jenny Fay (irl)   Louise Moriarty (irl)  
2008   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Louise Moriarty (irl)   Heather Wilson (irl)  
2009   Heather Wilson (irl)   Olivia Dillon (irl)   Mary Costelloe (irl)  
2010   Olivia Dillon (irl)   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Fiona Meade (irl)  
2011   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Louise Moriarty (irl)   Caroline Ryan (irl)  
2012   Melanie Späth (irl)   Siobhan Horgan (Dervan) (irl)   Olivia Dillon (irl)  
2013   Melanie Späth (irl)   Siobhan McNamara (irl)   Mary Costelloe (irl)  
2014   Fiona Meade (irl)   Olivia Dillon (irl)   Louise Moriarty (irl)  
2015   Lydia Boylan (irl)   Lydia Gurley (irl)   Olivia Dillon (irl)  
2016   Lydia Boylan (irl)   Eve McCrystal (irl)   Fiona Meade (irl)  
2017   Lydia Boylan (irl)   Lauren Creamer (irl)   Ellen McDermott (gbr)  
2018   Eve McCrystal (irl)   Lydia Gurley (irl)   Kelly Murphy (gbr)  
Katherine Smyth (irl)  

5 victories: Siobhan Horgan (Dervan) (irl)
4 victories: Geraldine Gill (irl)
3 victories: Lydia Boylan (irl)
2 victories: Melanie Späth (irl)