NC ESTONIA ITT
 
 Estonia
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Hedi Peterson (est)   Riina Toomis (est)   Maaris Meier (est)  
2002   Riina Toomis (est)  
2003   Grete Treier (est)   Hedi Peterson (est)   Riina Toomis (est)  
2006   Grete Treier (est)   Kata-Liina Normak (est)   Laura Lepasalu (est)  
2007   Grete Treier (est)   Kata-Liina Normak (est)   Laura Lepasalu (est)  
2008   Grete Treier (est)   Laura Lepasalu (est)   Liisa Ehrberg (est)  
2009   Liisa Ehrberg (est)   Maaris Meier (est)   Laura Lepasalu (est)  
2010   Grete Treier (est)   Liisa Ehrberg (est)   Ivika Lainevee (est)  
2011   Grete Treier (est)   Alma Sarapuu (est)   Viktoria Randalainen (est)  
2012   Grete Treier (est)   Liisi Rist (est)   Viktoria Randalainen (est)  
2013   Liisi Rist (est)   Viktoria Randalainen (est)   Kristel Koort (est)  
2014   Liisi Rist (est)   Inge Kool (est)   Liisa Kull (est)  
2015   Liisi Rist (est)   Liisa Ehrberg (est)   Janelle Uibokand (est)  
2016   Liisi Rist (est)   Liisa Ehrberg (est)   Mari-Liis Möttus (est)  
2017   Liisi Rist (est)   Mari-Liis Möttus (est)   Liisa Ehrberg (est)  
2018   Liisi Rist (est)   Egle Mätas (est)   Mari-Liis Möttus (est)  

7 victories: Grete Treier (est)
6 victories: Liisi Rist (est)