NATURE VALLEY GP
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Nature Valley GP
2002   Laura Van Gilder (usa)   Kimberley Langton-Davidge (can)   Teresa Moriarty (usa)  
2003   Katie Mactier (aus)   Manon Jutras (can)   Karen Bockel (ger)  
2004   Lynne Bessette (can)   Katrina Berger-Grove (usa)   Annette Beutler (sui)  
2005   Christine Thorburn (usa)   Tina Pic (Mayolo) (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)  
2006   Kristin Armstrong (usa)   Kori Kelley-Seehafer (usa)   Christine Thorburn (usa)  
2007   Kristin Armstrong (usa)   Mara Abbott (usa)   Alexandra Wrubleski (can)  
2008   Kristin Armstrong (usa)   Katherine Carroll (usa)   Ann Samplonius (can)  
2009   Kristin Armstrong (usa)   Shelley Olds (usa)   Alison Powers (usa)  
2010   Shelley Olds (usa)   Evelyn Stevens (usa)   Ruth Corset (aus)  
2011   Amber Neben (usa)   Erinne Willock (can)   Kristin Armstrong (usa)  
2012   Carmen Small (usa)   Emilia Fahlin (swe)   Jade Wilcoxson (usa)  
2013   Shelley Olds (usa)   Jade Wilcoxson (usa)   Carmen Small (usa)  
North Star GP
2014   Carmen Small (usa)   Alison Powers (usa)   Leah Kirchmann (can)  
2016   Brianna Walle (usa)   Lauretta Hanson (aus)   Coryn Rivera (usa)  
2017   Emma White (usa)   Marlies Mejias Garcia (cub)   Ruth Winder (usa)  

4 victories: Kristin Armstrong (usa)
2 victories: Shelley Olds (usa), Carmen Small (usa)