EUROPEAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
2010       Sandie Clair (fra)   Kristina Vogel (ger)   Simona Krupeckaite (ltu)  
2011       Lyubov Shulika (ukr)   Olga Panarina (blr)   Victoria Tyumneva (Baranova) (rus)  
2012       Olga Panarina (blr)   Anastasia Voynova (rus)   Simona Krupeckaite (ltu)  
2013       Kristina Vogel (ger)   Elis Ligtlee (ned)   Jessica Varnish (gbr)  
2014       Anastasia Voynova (rus)   Tania Calvo Barbero (esp)   Kristina Vogel (ger)  
2015       Elis Ligtlee (ned)   Anastasia Voynova (rus)   Kristina Vogel (ger)  
2016       Simona Krupeckaite (ltu)   Anastasia Voynova (rus)   Tania Calvo Barbero (esp)  
2017       Kristina Vogel (ger)   Mathilde Gros (fra)   Daria Shmeleva (rus)  
2018       Daria Shmeleva (rus)   Anastasia Voynova (rus)   Mathilde Gros (fra)  

2 victories: Kristina Vogel (ger)