ASIAN CHAMPIONSHIPS
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1990      Lu Su Yan (chn)   Zhang Shuzhen (chn)   Kyung Mi-Ok (kor)  
1999       Miho Oki (jpn)   Limei Yang (chn)   Akemi Morimoto (jpn)  
2001       Kim Yong Mi (kor)   Tan Hoang Thi Thanh (vie)   Miho Oki (jpn)  
2002       Yang Limei (chn)   Tamamo Nakamura (jpn)   Jiang Yanxia (chn)  
2003       Jiang Yanxia (chn)   Zhang Junying (chn)   Choi Hye Kyeong (kor)  
2004       Zhang Junying (chn)   Chanpeng Nontasin (tha)   Akemi Morimoto (jpn)  
2005       You Jin A (kor)   Ni Fenghan (chn)   Muzizah Uyun (ina)  
2006       Han Song Hee (kor)   Liu Yong Li (chn)   Lee Min Hye (kor)  
2007       Meng Lang (chn)   Nor Azian Alias (mas)   Gu Sungeun (kor)  
2008       Gao Min (chn)   Miho Oki (jpn)   Choi Hye Kyeong (kor)  
2009       Tang Kerong (chn)   Yu Hsiao Mei (tpe)   Natalya Saifutdinova (Stefanskaya) (kaz)  
2010       You Jin A (kor)   Natalya Saifutdinova (Stefanskaya) (kaz)   Jutatip Maneephan (tha)  
2011       Hsiao Mei Yu (tpe)   Gu Sungeun (kor)   Jutatip Maneephan (tha)  
2012       Hsiao Mei Yu (tpe)   Gu Sungeun (kor)   Jutatip Maneephan (tha)  
2013       Hsiao Mei Yu (tpe)   Liu Xiao Hui (chn)   Zhao Na (chn)  
2014       Hsiao Mei Yu (tpe)   Diao Xiaojuan (hkg)   Gu Sungeun (kor)  
2015       Ting Ying Huang (tpe)   Hsiao Mei Yu (tpe)   Meng Zhao Juan (hkg)  
2016       Na Ahreum (kor)   Pu Yixian (chn)   Mayuko Hagiwara (jpn)  
2017       Yang Qianyu (hkg)   Na Ahreum (kor)   Miho Yoshikawa (jpn)  
2018       Thi That Nguyen (vie)   Huang Ting Ying (tpe)   Chang Yao (tpe)  

4 victories: Hsiao Mei Yu (tpe)
2 victories: You Jin A (kor)