ALBSTADT ETAPPENRENNEN
 
 Germany
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
2000   Kerstin Scheitle (ger)   Jacinta Coleman (nzl)   Regina Schleicher (ger)  
2001   Tanja Hennes-Schmidt (ger)   Jenny Algelid (swe)   Alexandra Noehles (ger)  
2002   Tina Liebig (ger)   Tanja Hennes-Schmidt (ger)   Claudia Stumpf (ger)  
2003   Irene Dietrich-Hostettler (sui)   Hanka Kupfernagel (ger)   Priska Doppmann (sui)  
2004   Monika Furrer (sui)   Liane Bahler (ger)   Andrea Graus (aut)  
2005   Nicole Brändli (sui)   Noemi Cantele (ita)   Claudia Stumpf (ger)  
2006   Trixi Worrack (ger)   Tina Liebig (ger)   Birgit Söllner (ger)  
2007   Trixi Worrack (ger)   Andrea Graus (aut)   Nicole Brändli (sui)  
2008   Trixi Worrack (ger)   Charlotte Becker (ger)   Angela Hennig (Brodtka) (ger)  
2009   Charlotte Becker (ger)   Lisa Brennauer (ger)   Jennie Stenerhag (swe)  
2010   Hanka Kupfernagel (ger)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)   Esther Fennel (ger)  
2011   Hanka Kupfernagel (ger)   Birgit Söllner (ger)   Stephanie Gaumnitz (Pohl) (ger)  
2012   Hanka Kupfernagel (ger)   Hanna Amend (ger)   Esther Fennel (ger)  
2013   Hanka Kupfernagel (ger)   Esther Fennel (ger)   Beate Zanner (ger)  
2014   Reta Trotman (nzl)   Lucy Coldwell (gbr)   Ines Klok (ned)  
2015   Hanka Kupfernagel (ger)   Clara Koppenburg (ger)   Beate Zanner (ger)  

5 victories: Hanka Kupfernagel (ger)
3 victories: Trixi Worrack (ger)