KAMPIOENSCHAP OCEANIE TIJDRIT
 
Note:  
 

Palmares | More
Year      1   2   3  
1995      Jonathan Hall (aus)   Nathan O`Neill (aus)   Gary Anderson (nzl)  
1997      Lee Vertongen (nzl)   Stuart Mitchell (nzl)   Jonathan Hall (aus)  
1999      Jonathan Hall (aus)   Jean-Marc Riviere (ncl)   Peter Milostic (aus)  
2005       Gordon McCauley (nzl)   Robin Reid (nzl)   Aaron Strong (nzl)  
2007       Cameron Wurf (aus)   David Pell (aus)   Robert McLachlan (aus)  
2007       Gordon McCauley (nzl)   Joseph Cooper (nzl)   Reon Park (nzl)  
2009      Chris Jongewaard (aus)   David Pell (aus)   Chris Martin (aus)  
2009       Drew Ginn (aus)   Logan Hutchings (nzl)   Simon Croon (nzl)  
2011       William Dickeson (aus)   David Pell (aus)   Nick Bensley (aus)  
2012       Samuel Horgan (nzl)   Paul Odlin (nzl)   Michael Cupitt (aus)  
2013       Paul Odlin (nzl)   Benjamin Dyball (aus)   Joseph Cooper (nzl)  
2014       Joseph Cooper (nzl)   William Clarke (aus)   Lachlan Norris (aus)  
2015       Michael Hepburn (aus)   Craig Evers (aus)   Cameron Wurf (aus)  
2016       Sean Lake (aus)   Joseph Cooper (nzl)   Benjamin Dyball (aus)  
2017       Sean Lake (aus)   Benjamin Dyball (aus)   Hamish Bond (nzl)  
2018       Hamish Bond (nzl)   Jake Marryatt (nzl)   Sean Lake (aus)  

2 victories: Jonathan Hall (aus), Sean Lake (aus), Gordon McCauley (nzl)