NC NORWAY
 
 Norway
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1973   May-Britt Nilsen (nor)   Kari Horgen (nor)   Hilde Selander (nor)  
1974   May-Britt Nilsen (nor)   Ann-Mari Tollefsen (nor)   Hilde Selander (nor)  
1975   May-Britt Nilsen (nor)   Lilly-Ann Boerseth (nor)  
1976   May-Britt Nilsen (nor)  
1977   May-Britt Nilsen (nor)  
1978   May-Britt Nilsen (nor)   Unni Larsen (nor)   Nina Søbye (nor)  
1979   Bjorg-Eva Jensen (nor)   May-Britt Nilsen (nor)   Anita Andreassen (nor)  
1980   Nina Søbye (nor)   May-Britt Nilsen (nor)   Anne Carlsen (nor)  
1981   Lisbeth Korsmo (nor)   Elisabeth Fagernes (nor)   Nina Søbye (nor)  
1982   Nina Johnsen (nor)   Lisbeth Korsmo (nor)   Anne-Cathrine Andersen (nor)  
1983   Nina Søbye (nor)  
1984   Unni Larsen (nor)   Nina Søbye (nor)   Hege Stendahl (nor)  
1985   Anita Valen-De Vries (nor)   Tone Benjaminsen (nor)  
1986   Tone Benjaminsen (nor)  
1987   Unni Larsen (nor)  
1988   Unni Larsen (nor)  
1989   Unni Larsen (nor)  
1990   Tone Fossum (nor)  
1991   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)  
1992   Monica Valen-Valvik (nor)   Tone Fossum (nor)   May-Britt Våland (nor)  
1993   Monica Valen-Valvik (nor)   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)   May-Britt Våland (nor)  
1994   Monica Valen-Valvik (nor)   Gunhild Örn (nor)   May-Britt Våland (nor)  
1995   Jorunn Kvalø (nor)   May-Britt Våland (nor)   Wencke Aasmundsen (nor)  
1996   Ingunn Bollerud (nor)   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)   Wencke Aasmundsen (nor)  
1997   Monica Valen-Valvik (nor)   Jorunn Kvalø (nor)   Wenche Stensvold (nor)  
1998   Monica Valen-Valvik (nor)   Aud-Kari Berg (nor)   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)  
1999   Ragnhild Kostøl-Haug (nor)   Solrunn Flataas (nor)   Cecilia Christiansen (nor)  
2000   Aud-Kari Berg (nor)   Ingunn Bollerud (nor)   Monica Valen-Valvik (nor)  
2001   Aud-Kari Berg (nor)   Cecilia Christiansen (nor)   Linn Torp (nor)  
2002   Anita Valen-De Vries (nor)   Jorunn Kvalø (nor)   Wenche Stensvold (nor)  
2003   Anita Valen-De Vries (nor)   Linn Torp (nor)   Lene Byberg (nor)  
2004   Anita Valen-De Vries (nor)   Linn Torp (nor)   Lene Byberg (nor)  
2005   Anita Valen-De Vries (nor)   Linn Torp (nor)   Hege Linn Eie Vatland (nor)  
2006   Linn Torp (nor)   Elin Fylkesnes (nor)   Gunn Hilleren (nor)  
2007   Kristine Saastad (nor)   Anita Valen-De Vries (nor)   Solrunn Flataas (nor)  
2008   Anita Valen-De Vries (nor)   Linn Torp (nor)   Hege Linn Eie Vatland (nor)  
2009   Linn Torp (nor)   Elin Fylkesnes (nor)   Marie Voreland (nor)  
2010   Lise Nostvold (nor)   Lene Byberg (nor)   Line Foss (nor)  
2011   Froydis Meen Waersted (nor)   Emilie Moberg (nor)   Stine Andersen Borgli (nor)  
2012   Hildegunn Gjertrud Hovdenak (nor)   Miriam Bjørnsrud (nor)   Lise Nostvold (nor)  
2013   Cecilie Gotaas Johnsen (nor)   Miriam Bjørnsrud (nor)   Emilie Moberg (nor)  
2014   Camilla Indset Sorgjerd (nor)   Cecilie Gotaas Johnsen (nor)   Ingrid Lorvik (nor)  
2015   Miriam Bjørnsrud (nor)   Cecilie Gotaas Johnsen (nor)   Ingrid Lorvik (nor)  
2016   Vita Heine (Peterson) (nor)   Miriam Bjørnsrud (nor)   Katrine Aalerud (nor)  
2017   Vita Heine (Peterson) (nor)   Katrine Aalerud (nor)   Ingrid Lorvik (nor)  
2018   Vita Heine (Peterson) (nor)   Susanne Andersen (nor)   Stine Andersen Borgli (nor)  

6 victories: May-Britt Nilsen (nor), Anita Valen-De Vries (nor)
5 victories: Monica Valen-Valvik (nor)
4 victories: Unni Larsen (nor)
3 victories: Vita Heine (Peterson) (nor)
2 victories: Aud-Kari Berg (nor), Ragnhild Kostøl-Haug (nor), Nina Søbye (nor), Linn Torp (nor)