GP CARNEVALE D`EUROPA
 
 Italy
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1997   Simona Parente (ita)   Valeria Cappellotto (ita)   Elisabeth Chevanne-Brunel (fra)  
1998   Greta Zocca (ita)   Zinaida Stahurskaya (blr)   Diana Ziliute (ltu)  
1999   Edita Pucinskaite (ltu)   Diana Ziliute (ltu)   Oksana Saprykina (ukr)  
2000   Greta Zocca (ita)   Anna Millward-Wilson (aus)   Sara Felloni (ita)  
2001   Rochelle Gilmore (aus)   Zinaida Stahurskaya (blr)   Katia Longhin (ita)  
2002   Zulfia Zabirova (kaz)   Martina Corazza (ita)   Ghita Beltman (ned)  
2003   Regina Schleicher (ger)   Diana Ziliute (ltu)   Giorgia Bronzini (ita)  
2004   Nicole Brändli (sui)   Zulfia Zabirova (kaz)   Janildes Fernandes Silva (bra)  
2005   Zinaida Stahurskaya (blr)   Modesta Vzesniauskaite (ltu)   Anna Zugno (ita)  
2006   Regina Schleicher (ger)   Diana Ziliute (ltu)   Katia Longhin (ita)  
2008   Diana Ziliute (ltu)   Grete Treier (est)   Rasa Leleivyte (ltu)  
2009   Giorgia Bronzini (ita)   Rochelle Gilmore (aus)   Monia Baccaille (ita)  
2010   Giorgia Bronzini (ita)   Rochelle Gilmore (aus)   Monia Baccaille (ita)  
2011   Monia Baccaille (ita)   Annalisa Cucinotta (ita)   Giorgia Bronzini (ita)  

2 victories: Giorgia Bronzini (ita), Regina Schleicher (ger), Greta Zocca (ita)