LANCASTER CLASSIC
 
 United States of America
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
First Union Invitational
1999   Jakob Piil Storm (den)   Michael Barry (can)   George Hincapie (usa)  
2000   Trent Klasna (usa)   Michael Sandstød (den)   Fred Rodriguez (usa)  
2001   Leon Van Bon (ned)   George Hincapie (usa)   Trent Klasna (usa)  
2002   David Clinger (usa)   Chris Wherry (usa)   Tom Leaper (aus)  
Lancaster Classic
2003   Jakob Piil Storm (den)   Mark McCormack (usa)   Julian Dean (nzl)  
2004   Max Van Heeswijk (ned)   Francisco Jose Ventoso Alberdi (esp)   Fred Rodriguez (usa)  
2005   Gregory Henderson (nzl)   Fred Rodriguez (usa)   Ivan Dominguez (cub)  
2006   Jackson Stewart (usa)   Juan Jose Haedo (arg)   Sergey Lagutin (rus)  
2007   Bernhard Eisel (aut)   Sergey Lagutin (rus)   Frank Pipp (usa)  
2008   Yuri Metlushenko (ukr)   Karl Menzies (aus)   Charles Bradley Huff (usa)  

2 victories: Jakob Piil Storm (den)