NC BELARUS
 
 Belarus
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Viatcheslav Guerman (blr)   Oleg Bondarik (blr)   Pavel Kavetzky (blr)  
1997   Sergej Borodoulin (blr)   Alexander Charapov (blr)   Andrej Borodoulin (blr)  
1998   Alexander Charapov (blr)   Alexander Usov (blr)   Alexander Kazlou (blr)  
1999   Yauheni Seniushkin (blr)   Evgeni Golovanov (blr)   Sergej Borodoulin (blr)  
2000   Alexander Kazlou (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Dmitry Aulasenka (blr)  
2001   Yauheni Sobal (blr)   Alexei Levdanski (blr)   Alexander Kazlou (blr)  
2002   Alexander Usov (blr)   Alexander Kazlou (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)  
2003   Yauheni Sobal (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)   Yauheni Hutarovich (blr)  
2005   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Anatoli Chaburka (blr)   Vladimir Autka (blr)  
2006   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Anatoli Chaburka (blr)   Vladimir Autka (blr)  
2007   Branislau Samoilau (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Yauheni Hutarovich (blr)  
2008   Yauheni Hutarovich (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Alexander Usov (blr)  
2009   Yauheni Hutarovich (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Aliaksandr Sinelnikau (blr)  
2010   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Yauheni Sobal (blr)   Kanstantin Klimiankou (blr)  
2011   Aliaksandr Kuchynski (blr)   Kanstantin Siutsou (blr)   Branislau Samoilau (blr)  
2012   Yauheni Hutarovich (blr)   Siarhei Papok (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)  
2013   Andrei Krasilnikau (blr)   Siarhei Papok (blr)   Ihar Mytsko (blr)  
2014   Yauheni Hutarovich (blr)   Nikolay Shumou (blr)   Nikita Zharoven (blr)  
2015   Andrei Krasilnikau (blr)   Dzmitry Zhyhunou (blr)   Aliaksandr Kuchynski (blr)  
2016   Kanstantin Siutsou (blr)   Nikolay Shumou (blr)   Branislau Samoilau (blr)  
2017   Nikolay Shumou (blr)   Anton Ivashkin (blr)   Aliaksandr Riabushenko (blr)  
2018   Stanislau Bazhkou (blr)   Siarhei Papok (blr)   Branislau Samoilau (blr)  

4 victories: Yauheni Hutarovich (blr), Aliaksandr Kuchynski (blr)
2 victories: Andrei Krasilnikau (blr), Yauheni Sobal (blr)