GP CLAUDE CRIQUIELION (BEYNE-HEUSAY)
 
 Belgium
Note:  Merged with GP Claude Criquielion (Deux-Acren) in 2005.
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1993   Franky De Buyst (bel)   Kurt Van De Wouwer (bel)   Mario Moermans (bel)  
1994   Koos Moerenhout (ned)   Mario Moermans (bel)   Karel Poets (bel)  
1995   Glenn D`Hollander (bel)   Sébastien Démarbaix (bel)   Koos Moerenhout (ned)  
1996   Raivis Belohvosciks (lat)   Philippe Vereecke (bel)   Stive Vermaut (bel)  
1997   Davy Daniels (bel)   Philippe Vereecke (bel)   Jurgen Vandewalle (bel)  
1998   Renaud Boxus (bel)   Jurgen Van Roosbroeck (bel)   Danny Swinnen (bel)  
1999   Mario Raes (bel)   David Plas (bel)   Christophe Brandt (bel)  
2000   Chris Newton (gbr)   Danny Van Looy (bel)   Frederik Willems (bel)  
2001   Steven Caethoven (bel)   Wesley Van Der Linden (bel)   Igor Abakumov (bel)  
2003   Reinier Honig (ned)   Kenny Dehaes (bel)   Kristof De Beule (bel)  
2004   Kurt Hovelynck (bel)   Pieter Ghyllebert (bel)   Fredrik Johansson (swe)