RONDE VAN MIDDEN-BRABANT
 
 Netherlands
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1953   Paul Borremans (bel)   Meesters (ned)   H. Timmermans (ned)  
1954   Gijs Pauw (ned)   Bertus Lute (ned)   Wout (Bram) Heeren (ned)  
1955   Michel Stolker (ned)   Adrie Van Steenselen (ned)   Schalk Verhoef (ned)  
1995   Marcel Van Der Vliet (ned)   Pascal Vergeer (ned)   Steven De Jongh (ned)  
1996   Wiebren Veenstra (ned)   Bert Hiemstra (ned)   Ronald Van Der Tang (ned)  
1997   Wilco Zuyderwijk (ned)   Matthé Pronk (ned)   Gerard Kemper (ned)  
1998   Erik De Crom (ned)   Edwin Dunning (ned)   Matthé Pronk (ned)  
1999   John Den Braber (ned)   Ronald Van Der Tang (ned)   Dennis Moons (bel)  
2000   Marcel Luppes (ned)   Jacek Mickiewicz (pol)   Scott Guyton (nzl)  
2001   Alain Van Katwijk (ned)   Ruud Aerts (ned)   Camiel Van Den Bergh (ned)  
2002   Paul Van Schalen (ned)   Germ Van Der Burg (ned)   Tom Cordes (ned)  
2003   Jeroen Boelen (ned)   Russell Van Hout (aus)   Germ Van Der Burg (ned)  
2004   Germ Van Der Burg (ned)   Jos Pronk (ned)   Maarten Lenferink (ned)  
2005   Paul Van Schalen (ned)   Arnoud Van Groen (ned)   Piet Rooijakkers (ned)  
2006   Alain Van Katwijk (ned)   Roy Curvers (ned)   Lars Boom (ned)  
2007   Roy Curvers (ned)   Peter Schep (ned)   Danny Stam (ned)  
2008   Johnny Hoogerland (ned)   René Hooghiemster (ned)   Andre Van Reek (ned)  
2009   Jeroen Boelen (ned)   Bert-Jan Lindeman (ned)   Jan Bos (ned)  
2010   Johim Ariesen (ned)   Yoeri Havik (ned)   Wim Botman (ned)  
2011   Sander Oostlander (ned)   Bart Van Haaren (ned)   Pim De Beer (ned)  
2012   Mike Teunissen (ned)   Huub Duyn (ned)   Peter Schulting (ned)  
2013   Brian Van Goethem (ned)   Jasper Bovenhuis (ned)   Lars Van Der Haar (ned)  
2014   Tijmen Eising (ned)   Huub Duyn (ned)   Arno Van Der Zwet (ned)  
2015   Daan Meijers (ned)   Cees Bol (ned)   Yoeri Havik (ned)  
2016   Rick Ottema (ned)   Jeroen Meijers (ned)   Daniel Korevaar (ned)  
2017   Jasper Bovenhuis (ned)   Rick Ottema (ned)   Jasper Hamelink (ned)  
2018   Alberto Dainese (ita)   Wim Stroetinga (ned)   Arvid De Kleijn (ned)  

2 victories: Jeroen Boelen (ned), Alain Van Katwijk (ned), Paul Van Schalen (ned)