NC IRAN ITT
 
 Iran
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Omid Seraji (iri)   Masoud Hajjeh Froush (iri)   Vahid Falahi (iri)  
2001   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Ahad Kazemi Sarai (iri)   Mohammed Mehdi Kermani (iri)  
2005   Mehdi Sohrabi (iri)   Amir Zargari (iri)   Alireza Haghi (iri)  
2006   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Hossein Askari (iri)   Alireza Haghi (iri)  
2007   Hossein Askari (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)   Abbas Saeidi Tanha (iri)  
2009   Mehdi Sohrabi (iri)   Amir Zargari (iri)   Janati Hamed (iri)  
2010   Hossein Askari (iri)   Alireza Haghi (iri)   Ghader Mizbani Iranagh (iri)  
2011   Hossein Askari (iri)   Alireza Haghi (iri)   Ali Torabi Goodarzi (iri)  
2012   Alireza Haghi (iri)   Behnam Khalili Khosroshahi (iri)   Abbas Saeidi Tanha (iri)  
2013   Behnam Khalili Khosroshahi (iri)   Amir Zargari (iri)   Alireza Haghi (iri)  
2014   Alireza Haghi (iri)   Behnam Khalili Khosroshahi (iri)   Amir Zargari (iri)  
2015   Hossein Askari (iri)   Alireza Haghi (iri)   Arvin Moazemi Godarzi (iri)  
2016   Arvin Moazemi Godarzi (iri)   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Behnam Ariyan (iri)  
2017   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Behnam Ariyan (iri)   Mohammad Rajablou (iri)  
2018   Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri)   Reza Hosseini (iri)   Behnam Ariyan (iri)  

4 victories: Hossein Askari (iri)
2 victories: Alireza Haghi (iri), Ghader Mizbani Iranagh (iri), Mirsamad Pourseyedi Golakhour (iri), Mehdi Sohrabi (iri)