MONTREAL
 
 Canada
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1999   Tracey Gaudry-Watson (aus)   Lynne Bessette (can)   Anna Millward-Wilson (aus)  
2000   Pia Sundstedt (fin)   Fabiana Luperini (ita)   Diana Ziliute (ltu)  
2001   Genevieve Jeanson (can)   Susanne Ljungskog (swe)   Lynne Bessette (can)  
2002   Deirdre Demet-Barry (usa)   Anna Millward-Wilson (aus)   Genevieve Jeanson (can)  
2003   Genevieve Jeanson (can)   Nicole Cooke (gbr)   Judith Arndt (ger)  
2004   Genevieve Jeanson (can)   Judith Arndt (ger)   Olivia Gollan (aus)  
2005   Genevieve Jeanson (can)   Oenone Wood (aus)   Mirjam Melchers-Van Poppel (ned)  
2006   Judith Arndt (ger)   Nicole Cooke (gbr)   Kristin Armstrong (usa)  
2007   Fabiana Luperini (ita)   Mara Abbott (usa)   Judith Arndt (ger)  
2008   Judith Arndt (ger)   Fabiana Luperini (ita)   Leigh Hobson (can)  
2009   Emma Pooley (gbr)   Emma Johansson (swe)   Trixi Worrack (ger)  

4 victories: Genevieve Jeanson (can)
2 victories: Judith Arndt (ger)