RONDE VAN HESSEN
 
 Germany
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1996   Ralf Grabsch (ger)   Jeff Evanshine (usa)   Peter Rogers (aus)  
1997   Christian Henn (ger)   Kai Hundertmark (ger)   Pierre Bourquenoud (sui)  
1998   Grischa Niermann (ger)   Raimondas Rumsas (ltu)   Danny Nelissen (ned)  
1999   Jens Zemke (ger)   Eduard Gritsun (rus)   Florian Wiesinger (aut)  
2000   Tobias Steinhauser (ger)   William-Chann McRae (usa)   Thomas Liese (ger)  
2001   Michael Blaudzun (den)   Matthias Kessler (ger)   Jürgen Werner (ger)  
2002   Uwe Peschel (ger)   Torsten Schmidt (ger)   Torsten Hiekmann (ger)  
2003   Cedric Vasseur (fra)   Maryan Hary (fra)   Axel Merckx (bel)  
2004   Sebastian Lang (ger)   Stefan Schumacher (ger)   Jerome Pineau (fra)  
2005   Cezary Zamana (pol)   Lars Boom (ned)   Piotr Wadecki (pol)  
2006   Sebastian Lang (ger)   Patrick Sinkewitz (ger)   Fränk Schleck (lux)  
2007   Thomas Dekker (ned)   Jens Voigt (ger)   [DSQ] Michael Boogerd (ned)  

2 victories: Sebastian Lang (ger)