PRUDENTIAL TOUR
 
 United Kingdom
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Tour of Britain
1951   Ian Steel (gbr)   Alec Taylor (gbr)   Ian Greenfield (gbr)  
1952   Ken Russell (gbr)   Leslie Scales (gbr)   Robert Maitland (gbr)  
1953   Gordon Thomas (gbr)   Leslie Scales (gbr)   John Pottier (gbr)  
1954   Eugene Tamburlini (fra)   Brian Robinson (gbr)   Dave Bedwell (gbr)  
1955   Tony Hewson (gbr)   Kenneth Mitchell (gbr)   Richard Bartrop (gbr)  
1978   Johan Van Der Velde (ned)   Reginald Smith (gbr)   Godi Schmutz (sui)  
1987   Joey McLoughlin (gbr)   Steven Rooks (ned)   Sergio Finazzi (ita)  
1988   Malcolm Elliott (gbr)   Joey McLoughlin (gbr)   Sean Kelly (irl)  
1989   Robert Millar (gbr)   Mauro Gianetti (sui)   Remig Stumpf (ger)  
1990   Michel Dernies (bel)   Robert Millar (gbr)   Maurizio Fondriest (ita)  
1991   Phil Anderson (aus)   Rudy Verdonck (bel)   Heinz Imboden (sui)  
1992   Maximillian Sciandri (gbr)   Adri Van Der Poel (ned)   Hendrik Redant (bel)  
1993   Phil Anderson (aus)   Wladimir Belli (ita)   Bo-Andre Namtvedt (nor)  
1994   Maurizio Fondriest (ita)   Viatcheslav Ekimov (rus)   Olaf Ludwig (ger)  
Prudential Tour
1998   Stuart O`Grady (aus)   Chris Boardman (gbr)   Dariusz Baranowski (pol)  
1999   Marc Wauters (bel)   Benoit Joachim (lux)   Bjornar Vestøl (nor)  
Tour of Britain
2004   Mauricio Alberto Ardila Cano (col)   Julian Dean (nzl)   Nick Nuyens (bel)  
2005   Nick Nuyens (bel)   Michael Blaudzun (den)   Javier Cherro Molina (esp)  
2006   Martin Pedersen (den)   Luis Pasamontes Rodriguez (esp)   Filippo Pozzato (ita)  
2007   Romain Feillu (fra)   Adrian Palomares Villaplana (esp)   Luke Roberts (aus)  
2008   Geoffroy Lequatre (fra)   Stephen Cummings (gbr)   Ian Stannard (gbr)  
2009   Edvald Boasson Hagen (nor)   Christopher Sutton (aus)   Martin Reimer (ger)  
2010   Michael Albasini (sui)   Borut Bozic (slo)   Gregory Henderson (nzl)  
2011   Lars Boom (ned)   Stephen Cummings (usa)   Jan Barta (cze)  
2012   [DSQ] Jonathan Tiernan-Locke (gbr)   Nathan Haas (aus)   Damiano Caruso (ita)  
2013   Bradley Wiggins (gbr)   Martin Elmiger (sui)   Simon Yates (gbr)  
2014   Dylan Van Baarle (ned)   Michal Kwiatkowski (pol)   Bradley Wiggins (gbr)  
2015   Edvald Boasson Hagen (nor)   Wout Poels (ned)   Owain Doull (gbr)  
2016   Stephen Cummings (gbr)   Rohan Dennis (aus)   Tom Dumoulin (ned)  
2017   Lars Boom (ned)   Edvald Boasson Hagen (nor)   Stefan Küng (sui)  
2018   Julian Alaphilippe (fra)   Wout Poels (ned)   Primoz Roglic (slo)  

2 victories: Phil Anderson (aus), Edvald Boasson Hagen (nor), Lars Boom (ned)