INTERNATIE RENINGELST
 
 Belgium
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1971   Jose Vanackere (bel)   Willy Baert (bel)   Eric Wyckaert (bel)  
1972   Fernand De Keyser (bel)   Bertil Cael (bel)   Daniel Moenaert (bel)  
1973   Luc Leman (bel)   Eddy Van Tieghem (bel)   Marc Renier (bel)  
1974   Eric Jacques (bel)   Ghislain De Clercq (bel)   Eric Van De Wiele (bel)  
1975   Etienne De Beule (bel)   Mathieu Dohmen (ned)   Jean-Luc Vandenbroucke (bel)  
1976   Rene Martens (bel)   Eddy Vanhaerens (bel)   Walter Schoonjans (bel)  
1977   Pieter Verhaeghe (bel)   Jean-Philippe Vandenbrande (bel)   Jan Bogaert (bel)  
1978   Hans-Joachim Hartnick (ger)   Jan Van Houwelingen (ned)   Louis Luyten (bel)  
1979   Jan Bogaert (bel)   Eddy Planckaert (bel)   Guy Nulens (bel)  
1980   Yvan Lamote (bel)   Johan Vanherreweghe (bel)   Christian Vannieuwenhuyse (bel)  
1981   Nico Emonds (bel)   Roger Rogiers (bel)   Dirk De Wolf (bel)  
1982   Pierre Maechtelinckx (bel)   Nico Emonds (bel)   Marc Sillen (bel)  
1983   Gino Ligneel (bel)   Geert Decorte (bel)   Frank Vandewalle (bel)  
1984   Stephan Van Leeuwe (bel)   Dirk Ghyselinck (bel)   Dirk Tyteca (bel)  
1985   Frank Van De Vijver (bel)   Carlo Bomans (bel)   Corneille Daems (bel)  
1986   Koen Vekemans (bel)   Edwig Van Hooydonck (bel)   Marc Seynaeve (bel)  
1987   Benny Godderis (bel)   Frank Francken (bel)   Johan Museeuw (bel)  
1988   Didier Priem (bel)   Eddy Vancraeynest (bel)   Jan Van Donink (bel)  
1989   Joost Van Adrichem (ned)   Johan Verstrepen (bel)   Harry Lodge (gbr)  
1990   Erik Dekker (ned)   Hans Andre (ger)   Kurt Huygens (bel)  
1991   Tristan Hoffman (ned)   Franky De Buyst (bel)   Anton Tak (ned)  
1992   Cedric Vasseur (fra)   Erwin Vandaele (bel)   Miika Hietanen (fin)  
1993   Aart Vierhouten (ned)   Kurt Van De Wouwer (bel)   Joona Laukka (fin)  
1994   Arvis Piziks (lat)   Sean Van Zyl (rsa)   Christophe Detilloux (bel)  
1995   Jeremy Hunt (gbr)   Stefaan Vermeersch (bel)   Aart Vierhouten (ned)  
1996   Davy Delmé (bel)   Janek Ermel (lat)   Jurgen De Buysschere (bel)  
1997   Stefaan Vermeersch (bel)   Anthony Theus (ned)   Gino De Weirdt (bel)  
1998   Coen Boerman (ned)   Rudi Kemna (ned)   Timothy Carswell (nzl)  
1999   Nico Indekeu (bel)   Gino De Weirdt (bel)   Geoffrey Demeyere (bel)  
2000   Gino De Weirdt (bel)   Tom Boonen (bel)   Gordon McCauley (nzl)  
2001   Aivaras Baranauskas (ltu)   Dmitriy Muravyev (kaz)   Wouter Van Mechelen (bel)  
2002   Steven Caethoven (bel)   Matthew Yates (nzl)   Richard Faltus (cze)  
2003   Michael Blanchy (bel)   Antoine Nys (fra)   Bastiaan Krol (ned)  
2004   Mario Ickx (bel)   Marc De Maar (ned)   Pieter Ghyllebert (bel)  
2005   Adam Robert Gawlik (pol)   Jerome Bouchet (fra)   Christophe Masson (fra)  
2006   Robby Meul (bel)   Andy Cappelle (bel)   Fredrik Johansson (swe)  
2007   Iljo Keisse (bel)   Michael Reihs (den)   Michael Blanchy (bel)  
2008   Hamish Robert Haynes (gbr)   Steven Van Vooren (bel)   Geoffrey Demeyere (bel)  
2009   Aidis Kruopis (ltu)   Sven Vandousselaere (bel)   Sep Vanmarcke (bel)  
2010   Jens Debusschere (bel)   Guillaume Van Keirsbulck (bel)   Mitchell Huenders (ned)  
2011   Clinton Avery (nzl)   Dries Depoorter (bel)   Tom Vermeer (ned)  
2012   Kevin Suarez Martinez (bel)   Yves Lampaert (bel)   Stijn Joseph (bel)  
2013   Sean Van De Waeter (bel)   Jérôme Baugnies (bel)   Loic Pestiaux (bel)  
2014   Tom Devriendt (bel)   Rob Leemans (bel)   Benjamin Verraes (bel)  
2015   Mathias Krigbaum (den)   Thomas Vanhaecke (bel)   Nicolas Vereecken (bel)  
2016   Benjamin Verraes (bel)   Emiel Vermeulen (bel)   Bram Welten (ned)  
2017   Mathias Van Gompel (bel)   Bjarne Vanacker (bel)   Jonas Castrique (bel)  
2018   Florent Breye (fra)   Jaron Wydooghe (bel)   Celestin Leyman (bel)