OMLOOP VAN DE GLAZEN STAD
 
 Netherlands
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1978   Peer Maas (ned)   John Verbeke (ned)   Henk Mutsaars (ned)  
1979   Gino Ammerlaan (ned)   Jos Lammertink (ned)   Jacques Van Meer (ned)  
1980   René Koppert (ned)   Adri Van Der Poel (ned)   Peter Steijn (ned)  
1981   René Koppert (ned)   Anton Van Der Steen (ned)   Guus Bierings (ned)  
1988   Ralph Moorman (ned)   Frank Van Veenendaal (ned)   Kees Hopmans (ned)  
1989   Michel Zanoli (ned)   Freddy Wolsink (ned)   Arno Ottevanger (ned)  
1990   Arno Ottevanger (ned)   Charles Overgaag (ned)   John De Haas (ned)  
1991   Luc Reijrink (ned)   Steffen Blochwitz (ger)   Remco Startman (ned)  
1992   Bertus Kroon (ned)   Patrick Rasch (ned)   John Den Braber (ned)  
1993   Rob Sienders (ned)   Michael Zijlaard (ned)   Anthony Theus (ned)  
1994   John Den Braber (ned)   Peter Hoondert (ned)   Mario Gutte (ned)  
1995   Peter Hoondert (ned)   Marcel Luppes (ned)   Patrick Barendse (ned)  
1996   Dennis Venema (ned)   Stefan Van Dijk (ned)   Aike Visbeek (ned)  
1997   Anthony Theus (ned)   Tommy Post (ned)   Charles Overgaag (ned)  
1998   Stefan Van Dijk (ned)   Matthé Pronk (ned)   Martijn Lust (ned)  
2000   Sandro Bijnen (ned)   Fulco Van Gulik (ned)   Marc Van Grinsven (ned)  
2001   Wilco Zuyderwijk (ned)   Camiel Van Den Bergh (ned)   Marcel Alma (ned)  
2002   Pim Goos (ned)   Arthur Farenhout (ned)   Mathieu Heijboer (ned)  
2003   Arthur Farenhout (ned)   Ruud Aerts (ned)   Martin Van Steen (ned)  
2004   Jens Mouris (ned)   Peter Olde Dubbelink (ned)   Arthur Farenhout (ned)  
2005   Arthur Farenhout (ned)   Gideon De Jong (ned)   Kenny Van Hummel (ned)  
2006   Peter Schep (ned)   Niki Terpstra (ned)   Floris Goesinnen (ned)  
2007   Bram Schmitz (ned)   Roy Curvers (ned)   Arnoud Van Groen (ned)  
2008   Marco Bos (ned)   Sipke Zijlstra (ned)   Bram Schmitz (ned)  
2009   Marco Bos (ned)   Remco Te Brake (ned)   Ger Soepenberg (ned)  
2010   Jan Bluekens (bel)   Stefan Van Winden (ned)   Erik Van Lakerveld (ned)  
2011   Remco Te Brake (ned)   Jeff Vermeulen (ned)   Roy Eefting (ned)  
2012   Jeff Vermeulen (ned)   Jesper Asselman (ned)   Dylan Groenewegen (ned)  
2013   Dylan Van Baarle (ned)   Jeff Vermeulen (ned)   Michael Vingerling (ned)  
2014   Dylan Groenewegen (ned)   Remco Te Brake (ned)   Johim Ariesen (ned)  
2015   Coen Vermeltfoort (ned)   Elmar Reinders (ned)   Tim Rodenburg (ned)  
2016   Wim Stroetinga (ned)   Roy Eefting (ned)   Maarten Van Trijp (ned)  
2017   Jeff Vermeulen (ned)   Patrick Van Der Duin (ned)   Gijs Meijer (ned)  
2018   Dion Beukeboom (ned)   Bas Van Der Kooij (ned)   Nick Van Der Meer (ned)  

2 victories: Marco Bos (ned), Arthur Farenhout (ned), René Koppert (ned), Jeff Vermeulen (ned)