GROTE LANDENPRIJS
 
 France
Note:  
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1988   Tea Vikstedt-Nyman (fin)   Cécile Odin (fra)   Hanne Malmberg (den)  
1994   Diana Ziliute (urs)   Barbara Heeb (sui)   Cordula Gruber (ger)  
1996   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Hanka Kupfernagel (ger)   Natalja Bubentchikova (urs)  
1997   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Zulfia Zabirova (urs)   Alessandra Cappellotto (ita)  
1998   Zulfia Zabirova (urs)   Kathryn Watt (aus)   Mari Holden-Paulsen (usa)  
1999   Anna Millward-Wilson (aus)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Elizabeth Emery (usa)  
2000   Hanka Kupfernagel (ger)   Albine Caillie (fra)   Geraldine Loewenguth (fra)  
2001   Anna Millward-Wilson (aus)   Solrunn Flataas (nor)   Catherine Marsal (fra)  
2003   Karin Thürig (sui)   Hanka Kupfernagel (ger)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)  
2004   Priska Doppmann (sui)   Edwige Pitel (fra)   Catherine Marsal (fra)  

2 victories: Jeannie Longo-Ciprelli (fra), Anna Millward-Wilson (aus)