GP BRISSAGO
 
 Switzerland
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1985   Barbara Erdin-Ganz (sui)  
1986   Roberta Bonanomi (ita)  
1987   Imelda Chiappa (ita)   Luzia Zberg (sui)   Dominique Damiani (fra)  
1988   Edith Schönenberger (sui)   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Isabelle Michel (sui)  
1989   Barbara Erdin-Ganz (sui)   Evelyne Müller (sui)   Edith Schönenberger (sui)  
1990   Eva Gallmann (sui)  
1991   Luzia Zberg (sui)   Evelyne Müller (sui)   Yvonne Elkuch (lie)  
1992   Hanni Weiss (sui)   Susanne Krauer-Jolidon (sui)   Evelyne Müller (sui)  
1993   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Luzia Zberg (sui)   Karin Romer (ger)  
1994   Luzia Zberg (sui)   Yvonne Schnorf-Wabel (sui)   Nicole Ebner (sui)  
1997   Andrea Hänni (sui)   Marcia Eicher-Vouets (sui)   Jolanda Schleuniger (sui)  
1998   Chantal Daucourt (sui)   Natalja Yuganiuk (urs)   Lucille Hunkeler (sui)  
1999   Natalja Yuganiuk (urs)   Chantal Daucourt (sui)   Marika Murer (sui)  
2000   Greta Zocca (ita)   Regina Schleicher (ger)   Nicole Brändli (sui)  
2001   Marika Murer (sui)   Natalja Yuganiuk (urs)   Barbara Cazzaniga (ita)  
2002   Vera Carrara (ita)   Volha Hayeva (urs)   Alexandra Vetter (sui)  
2003   Alison Wright (aus)   Noemi Cantele (ita)   Hayley Brown (Rutherford) (aus)  
2004   Vera Carrara (ita)   Caroline Payot-Podevin (fra)   Bettina Kuhn (sui)  
2005   Giorgia Bronzini (ita)   Janildes Fernandes Silva (bra)   Bettina Kuhn (sui)  
2006   Fabiana Luperini (ita)   Diana Ziliute (urs)   Nicole Brändli (sui)  
2007   Noemi Cantele (ita)   Magali Mocquery (fra)   Fabiana Luperini (ita)  
2008   Nicole Brändli (sui)   Noemi Cantele (ita)   Marta Bastianelli (ita)  
2009   Noemi Cantele (ita)   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Eva Lutz (ger)  

2 victories: Noemi Cantele (ita), Vera Carrara (ita), Barbara Erdin-Ganz (sui), Luzia Zberg (sui)