ORE-IDA WOMEN`S CHALLENGE
 
 United States of America
 

Palmares | Statistics | More
Year   1   2   3  
Ore-Ida Women`s Challenge
1984   Rebecca Twigg (usa)   Cynthia Olavarri (usa)   Inga Thompson-Benedict (usa)  
1985   Rebecca Twigg (usa)   Inga Thompson-Benedict (usa)   Kelly Kittredge (usa)  
1986   Rebecca Twigg (usa)   Madonna Harris (nzl)   Susan Ehlers-Sutton (usa)  
1987   Inga Thompson-Benedict (usa)   Katrin Tobin (usa)   Susan Ehlers-Sutton (usa)  
1988   Katrin Tobin (usa)   Jane Marshall (usa)   Sarah Neil (can)  
1989   Lisa Brambani (gbr)   Ruthie Matthes (usa)   Jane Marshall (usa)  
1990   Inga Thompson-Benedict (usa)   Ruthie Matthes (usa)   Lisa Brambani (gbr)  
1991   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Deirdre Demet-Barry (usa)   Daiva Cepeliene (urs)  
1992   Eve Stephenson (usa)   Inga Thompson-Benedict (usa)   Jeannie Golay (usa)  
Idaho International Women`s Challenge
1993   Jeannie Golay (usa)   Eve Stephenson (usa)   Karen Brems-Kurreck (usa)  
1994   Clara Hughes (can)   Ann Samplonius (can)   Karen Brems-Kurreck (usa)  
1995   Deirdre Demet-Barry (usa)   Jeannie Golay (usa)   Mari Holden-Paulsen (usa)  
1996   Anna Millward-Wilson (aus)   Clara Hughes (can)   Deirdre Demet-Barry (usa)  
HP International Women`s Challenge
1997   Rasa Polikeviciute (urs)   Linda Jackson (can)   Zulfia Zabirova (urs)  
1998   Linda Jackson (can)   Valentina Polkhanova (urs)   Diana Ziliute (urs)  
1999   Jeannie Longo-Ciprelli (fra)   Mari Holden-Paulsen (usa)   Zulfia Zabirova (urs)  
2000   Anna Millward-Wilson (aus)   Diana Ziliute (urs)   Sarah Ulmer (nzl)  
2001   Lynne Bessette (can)   Judith Arndt (ger)   Rasa Polikeviciute (urs)  
2002   Judith Arndt (ger)   Genevieve Jeanson (can)   Kimberley Bruckner-Baldwin (usa)