RONDE VAN HET ZUID-OOSTEN
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
Circuit de Provence
1919   Alfred Steux (bel)   Gustave Ganay (fra)   Emile Lejeune (fra)  
1920   Francis Pélissier (fra)   Henri Ferrara (fra)   Marcel Godard (fra)  
Ronde van het Zuid-Oosten
1924   Alfredo Binda (ita)   Blaise Ameduri (fra)   Joseph Curtel (fra)  
1925   Andre Villevieille (fra)   Jean Barthélémy (fra)   Benoit Fauré (fra)  
1926   Jose Pelletier (fra)   Paul Tramier (fra)   Jean Hilarion (fra)  
1927   Marcel Maurel (fra)   Francois Menta (fra)   Serge Bellagamba (fra)  
1928   Francois Menta (fra)   Benoit Fauré (fra)   Antoine Ciccione (fra)  
1929   Georges Cuvelier (fra)   Louis Bajard (fra)   Gaspard Rinaldi (fra)  
1938   Oreste Bernardoni (ita)   Louis Aimar (fra)   Dante Gianello (fra)  
1939   Nello Troggi (ita)   Fermo Camellini (ita)   Dante Gianello (fra)  
1950   Marius Bonnet (fra)   Antonin Canavese (fra)  
Emile Rol (fra)  
1951   Robert Bonnaventure (fra)   Lucien Lazarides (fra)  
Jean Robic (fra)  
1952   Bernard Gauthier (fra)   Gilbert Bauvin (fra)   Rene Genin (fra)  
Michel Llorca (fra)  
Esprit Maria (fra)  
1953   Roger Hassenforder (fra)   Antonin Rolland (fra)   Nello Lauredi (fra)  
1954   Jean Dacquay (fra)   Francis Siguenza (fra)   Pierre Molineris (fra)  
1955   Charly Gaul (lux)   Rene Privat (fra)   Fred De Bruyne (bel)  
1956   Jean Stablinski (fra)   Pierre Gouget (fra)   Jean-Pierre Schmitz (lux)  
1957   Jean Graczyk (fra)   Louis Rostollan (fra)   Norbert Verougstraete (bel)  
1958   Bruno Tognaccini (ita)   Emmanuel Busto (fra)   Roger Walkowiak (fra)  
1959   Rene Privat (fra)   Raymond Mastrotto (fra)   Rene Pavard (fra)  
1960   Tom Simpson (gbr)   Stephan Lach (fra)   Valentin Huot (fra)  
1962   Gerard Thielin (fra)   Rene Privat (fra)   Raymond Mastrotto (fra)  
1963   Jean-Claude Lebaube (fra)   Raymond Poulidor (fra)   Henri Anglade (fra)  
1964   Jean-Claude Annaert (fra)   Joseph Groussard (fra)   Victor Van Schil (bel)  
1965   Federico Bahamontes (esp)   Jan Janssen (ned)   Tom Simpson (gbr)  
1981   Marc Revoul (fra)   Pierre Bazzo (fra)   Bernard Hinault (fra)  
1982   Francis Castaing (fra)   Eric Dall`Armelina (fra)   Regis Ovion (fra)  
1983   Jean-Marie Grezet (sui)   Michel Laurent (fra)   Pascal Simon (fra)  
1984   Patrice Thevenard (fra)   Eric Salomon (fra)   Franck Clemente (fra)  
1985   Denis Roux (fra)   Gilles Mas (fra)   Vincent Lavenu (fra)