PARIJS - ARRAS
 
 France
 

Palmares | More
Year   1   2   3  
1923   Jean Hilarion (fra)   Achiel Vermandel (bel)   Omer Huyse (bel)  
1924   Gaston-Octave Debaets (bel)   Fernand Moulet (fra)   Marcel Bidot (fra)  
1925   Charles Pélissier (fra)   Jerome Declercq (bel)   Odiel Taillieu (bel)  
1926   Joseph Demuysere (bel)   Joseph Van Daele (bel)   Maurice Philippe (fra)  
1927   Jerome Declercq (bel)   Marc Bocher (fra)   Joseph Mauclair (fra)  
1929   Joseph Vanderhaegen (bel)   Remy Verschaetse (bel)   Emiel Decroix (bel)  
1931   Georges Speicher (fra)   Charles Candelier (fra)   M. Brun (fra)  
1932   Maurice Krauss (fra)   Philippe Bono (fra)   Constant Camus (fra)  
1933   Lucien Weiss (fra)   Raymond Horner (fra)   Amedee Fournier (fra)  
1934   Lucien Lauk (fra)   Francois Blin (fra)   Leon Cointe (fra)  
1935   Georges Christiaens (bel)   André Vanderdonckt (fra)   Alfons Ghesquiere (bel)  
1936   Noel Declercq (bel)   Albert Rosseel (bel)   Octave Verbeke (bel)  
1937   Marcel Van Houtte (bel)   Albert Beckaert (bel)   Jerome Dufromont (bel)  
1945   Louis Deprez (fra)   Cesar Marcelak (fra)   André Denhez (fra)  
1946   Cesar Marcelak (fra)   Jerome Dufromont (bel)   Jean Polazek (fra)  
1947   René Lauk (fra)   Andre De Dyn (fra)   Joseph Fiat (fra)  
1948   Raoul Moronval (fra)   Galliano Pividori (ita)   I. Sala (fra)  
1949   Emile Marsy (fra)   Etienne Tahon (fra)   H. Mairesse (fra)  
1950   Aime Vandomme (fra)   Alain Leocat (fra)   Fernand Delvallee (fra)  
1951   Jean Thaurin (fra)   Alain Leocat (fra)   Henri Sitek (fra)  
1952   Alain Leocat (fra)   Albert Platel (fra)   Oscar Venturella (fra)  
1953   Ernest Menage (fra)   Blaise Bertoletti (fra)   Camille Huyghe (fra)  
1954   Blaise Bertoletti (fra)   Ernest Menage (fra)   Pierre Devise (fra)  
1955   Roland Blin (fra)   Eric Plassa (fra)   Pierre Malhaize (fra)  
1956   Gilbert Dourdin (fra)   Maurice Moucheraud (fra)   Louis Deprez (fra)  
1957   Edouard Klabinski (pol)   Kamiel Lamote (bel)   Louis Deprez (fra)  
1958   Philippe Gaudrillet (fra)   Roland Blin (fra)   Roger Quevat (fra)  
1959   Pierre Devise (fra)   Raymond Reaux (fra)   Gerard Pijpe (bel)